Kate Middleton: Έτσι έδιωχνε τις θαυμάστριες του William στα φοιτητικά πάρτι

03.03.2022
Kate Middleton: Έτσι έδιωχνε τις θαυμάστριες του William στα φοιτητικά πάρτι
Η έξυπνη κίνηση της τότε φοιτήτριας Kate

Μπορεί ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton να είναι μαζί από τα φοιτητικά τους χρόνια, αλλά όπως είναι γνωστό όλα ξεκίνησαν από μια φιλία, την περίοδο που εκείνος ήταν single και θεωρούνταν ο πιο περιζήτητος εργένης στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πολλές κοπέλες που ήθελαν να τον προσεγγίσουν.

Η Kate είχε βρει από νωρίς ένα κόλπο για να απομακρύνει τις θαυμάστριες κάθε φορά που έφερναν τον πρίγκιπα σε δύσκολη θέση. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Mirror, η φίλη του William και της Kate, Laura Warshauer, είχε πει στην συγγραφέα Katie Nicholl για το βιβλίο της 'Kate: The Future Queen' μια λεπτομέρεια για την εποχή που πήγαιναν μαζί σε φοιητικά πάρτι.

Πρίγκιπας William: Το ρομαντικό δώρο που έκανε στην Κate Middleton για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

"Ο Will κάποια στιγμή δεχόταν επίμονο φλερτ από μια κοπέλα σε ένα πάρτι και η κατάσταση ήταν πολύ άβολη για εκείνον γιατί δεν μπορούσε να τη διώξει. Εκείνος ήταν πολύ ευγενικός αλλά εκείνη δεν το καταλάβαινε. Τότε η Kate ξαφνικά ήρθε και έβαλε τα χέρια της γύρω του αγκαλιάζοντάς τον. Κι εκείνος είπε 'συγγνώμη, έχω κοπέλα' και έφυγε μαζί με την Kate γελώντας”. Ο πρίγκιπας στη συνέχεια είχε ευχαριστήσει την Kate, ενώ όπως ανέφερε η φίλη τους "η Kate ήταν το μόνο κορίτσι στο πάρτι που θα μπορούσε να το είχε κάνει αυτό. Κι αυτό ήταν μόλις ένα μήνα μετά την έναρξη των μαθημάτων”. \