Πρίγκιπας William: Ποια είναι τα σχέδια του για το εορτασμό των γενεθλίων της Kate Middleton

07.01.2021
Πρίγκιπας William: Ποια είναι τα σχέδια του για το εορτασμό των γενεθλίων της Kate Middleton
Βασιλικά γενέθλια από το σπίτι! Τα σχέδια του William και της Kate Middleton για τα 39α γενέθλια της δούκισσας του Κέιμπριτζ στις 9 Ιανουαρίου, θα είναι πολύ «ξεχωριστά», όπως αναφέρει το αγγλικό ΗELLO! Ωστόσο, με τους ισχύοντες περιορισμούς για τον Covid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνει και κάποιος πανηγυρικός εορτασμός στο Anmer Hall.

Αφού η βασιλική οικογένεια ακύρωσε τα χριστουγεννιάτικα σχέδιά της για γιορτές μαζί τη βασίλισσα στο Sandringham Estate, φαίνεται ότι ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα συνεχίσουν να μένουν μακριά από Ελισάβετ και Φίλιππο και θα γιορτάσουν τα γενέθλια της Κate με ασφάλεια στο σπίτι με τα τρία παιδιά τους: τον επτάχρονο πρίγκιπα George, την πεντάχρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 2 ετών Louis.

Ενώ τα μεγαλύτερα δύο παιδιά της Kate και του William είναι συνήθως απασχολημένα λόγω του σχολείου, φέτος θα μπορέσουν να γιορτάσουν χωρίς να ανησυχούν για τις μαθητικές τους εργασίες την ημέρα των γενεθλίων της μαμάς τους, αφού η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε ότι όλα τα δημοτικά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω της πανδημίας.

Τι σημαίνει αυτό για τα «ειδικά» σχέδια του πρίγκιπα William για τα 39α γενέθλια της συζύγου του; Σύμφωνα με το HELLO !, η οικογένεια του Cambridge έχει προγραμματίσει ένα «διασκεδαστικό σαββατοκύριακο» στο σπίτι τους στο Norfolk, στο Anmer Hall. Πέρυσι, το γιόρτασαν στο σπίτι τους στο Cambridge στο Λονδίνο, στο Kensington Palace, το οποίο είναι ένα τετραώροφο διαμέρισμα 20 δωματίων που κάποτε ανήκε στην Πριγκίπισσα Margaret. Για τα 38α γενέθλιά της Kate, το Kensington Royal που είναι ο προσωπικός λογαριασμός του ζευγαριού στο instagram, είχε ανεβάσει πριν από έναν χρόνο, μια γλυκιά φωτογραφία της Δούκισσας που τραβήχτηκε από τον βασιλικό φωτογράφο Matt Porteous στους εξωτερικούς χώρους του Anmer Hall.

Φέτος, ωστόσο, το ζευγάρι εστιάζει μόνο στο τι είναι «καλύτερο» για την οικογένειά του. Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Κάστρο του Κάρντιφ πριν από τις διακοπές, ο Δούκας του Cambridge ομολόγησε ότι οι εορτασμοί ήταν δύσκολοι φέτος. «Είναι τόσο δύσκολο. Εξακολουθούμε να προσπαθούμε να κάνουμε σχέδια », είπε στους επισκέπτες φοιτητές από κοντινά πανεπιστήμια. «Είναι δύσκολο να ξέρεις τι να κάνεις για το καλύτερο».