Αυτές είναι οι κακές συνήθειες της Meghan Markle

08.01.2021
Αυτές είναι οι κακές συνήθειες της Meghan Markle
Όσα είχε εξομολογηθεί πριν γίνει διάσημη

Όλοι έχουν κακές συνήθειες - ακόμη και μέλη της βασιλικής οικογένειας. Στην περίπτωση της Meghan Markle μάλιστα, η ίδια είχε μιλήσει για τις κακές της συνήθειες πριν γίνει παγκοσμίως γνωστή λόγω της σχέσης της με τον πρίγκιπα Harry.

Δες και αυτό: Meghan - Harry: Ο κοκκινομάλης Archie είναι το αστέρι της χριστουγεννιάτικης κάρτας τους

Η πρώην ηθοποιός και Δούκισσα, είχε κάποτε γράψει στο lifestyle blog της, The Tig, για μια αγαπημένη της συνήθεια, που δεν είναι άλλη από το να πίνει το αγαπημένο της ιταλικό κρασί, το Tignanello μετά από μια δύσκολη ημέρα. Το 2012, η ίδια είχε πει: "Στο τέλος μιας κουραστικής μέρας, δεν υπάρχει τίποτα που να απολαμβάνω περισσότερο από ένα ποτήρι κρασί. Συνήθιζα να λέω πως δεν έχει σημασία τι μάρκα είναι, αρκεί να είναι κόκκινο, αλλά μεγάλωσα, και το ίδιο και ο ουρανίσκος μου."

Την Πρωτοχρονιά του 2016, της χρονιάς της που γνώρισε τον Πρίγκιπα Haryy, είχε γράψει ακόμα ένα άρθρο για τις κακές συνήθειές της, παραδεχόμενη πως κάθε χρόνο βάζει τους ίδιους στόχους, αλλά τελικά δεν καταφέρνει να τους τηρήσει. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτούς τους στόχους περιλαμβάνονται το να σταματήσει να τρώει τα νύχια της και να βρίζει. "Βρίζω όταν νιώθω εξαντλημένη από τη δουλειά ή όταν έχω πιει δύο τρία ποτά. Τα νύχια μου τα τρώω όταν βρίσκομαι στο αεροπλάνο και η πτήση έχει αναταράξεις ή κατά τη διάρκεια μιας μέρας με πολύ άγχος και στρες", είχε εξομολογηθεί η ίδια.