Η Kate είχε γενέθλια: Πώς της ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια και πώς ευχαρίστησε τους fans της

10.01.2021
Η Kate είχε γενέθλια: Πώς της ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια και πώς ευχαρίστησε τους fans της
Η δούκισσα του Cambridge ευχαρίστησε τους βασιλικούς fans για τις «ευγενικές ευχές» που έλαβε για τα γενέθλιά της, καθώς έγινε 39 ετών το Σάββατο 9 Ιανουαρίου.

Ο επίσημος λογαριασμός του Instagram της Kate και του William «Kensington Royal» δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία της δούκισσας που χαμογελά κάτω από μια λουλουδάτη μάσκα και χαιρετά στην κάμερα, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης δημόσιας εμφάνισης της.

Στη λεζάντα, το βασιλικό ζευγάρι απέτισε επίσης φόρο τιμής σε όλο το προσωπικό που εργάζεται ακούραστα και ανιδιοτελώς, στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας.

«Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας στα γενέθλια της Δούκισσας», ανέφερε η ανάρτηση. «Τα γενέθλια ήταν πολύ διαφορετικά τους τελευταίους μήνες και οι σκέψεις μας συνεχίζουν να είναι με όλους εκείνους που εργάζονται στην πρώτη γραμμή σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή».

Την ίδια ώρα, η Βασίλισσα και ο Δούκας του Εδιμβούργου δημοσίευσαν στον λογαριασμό «Royal Family» του Instagram ένα γλυκό μήνυμα γενεθλίων για την Kate, μαζί με δύο φωτογραφίες της δούκισσας. Η μία δείχνει τη δούκισσα κατά την επίσκεψή της στους Προσκόπους, ενώ η άλλη δείχνει την Κate να συνομιλεί με τη μονάρχη τo 2019 στο Flower Show.

«Ευχόμαστε στη Δούκισσα του Cambridge να έχει πολύ χαρούμενα γενέθλια σήμερα!» γράφει το μήνυμα. «Η Δούκισσα απεικονίζεται με την Αυτής Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα, στο Chelsea Flower Show το 2019».

Ο δούκας και η δούκισσα βρέθηκαν για λίγο με την Αυτής Μεγαλειότητα στο Κάστρο του Windsor στο τέλος της βασιλικής περιοδείας τους τον Δεκέμβριο. Το βασιλικό ζευγάρι, που ταξίδεψε με το τρένο της Βασίλισσας, συναντήθηκε με εθελοντές, οικιακούς βοηθούς, δασκάλους, μαθητές και νέους για να ακούσει τις εμπειρίες, τις θυσίες και το εμπνευσμένο έργο που έχουν αναλάβει κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονιάς.

Ο πρίγκιπας Kάρολος και η Camilla ευχήθηκαν επίσης στη Δούκισσα «Χρόνια Πολλά» στο Instagram, δημοσιεύοντας μια πολύ χαμογελαστή και καλοκαιρινή φωτογραφία της Κate.

«Χρόνια πολλά στη Δούκισσα του Cambridge!» γράφει η λεζάντα.

Πιστεύεται ότι ο William και η Κate και τα τρία παιδιά τους, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis, έχουν παραμείνει στην εξοχική κατοικία τους στο Anmer Hall στο κτήμα της Βασίλισσας Sandringham στο Νόρφολκ, καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο μπήκε τρίτη φορά σε lockdown την περασμένη εβδομάδα. Η οικογένεια του Cambridge γιόρτασε επίσης τα Χριστούγεννα στο εξοχικό της.