Την «είπε» ο Ουγγαρέζος στη Σκορδά για το «κλειστό» ρούχο της: «Είσαι σαν αποκλειστική!»

24.02.2025
Την «είπε» ο Ουγγαρέζος στη Σκορδά για το «κλειστό» ρούχο της: «Είσαι σαν αποκλειστική!»
Ο συνεργάτης της παρουσιάστριας είχε έντονες στυλιστικές αντιρρήσεις!

Mε πολλή φόρα εμφανίστηκε στο Buongiorno o Δημήτρης Ουγγαρέζος που έκανε και την έναρξη της εκπομπής μέχρι να μπει η Φαίη Σκορδά.

Την ώρα της μαγειρικής όπου γίνονται όλα τα ευτράπελα συνήθως ο συνεργάτης της παρουσιάστριας εξέφρασε έντονα τις στυλιστικές του διαφωνίες με το ρούχο της, ένα λευκό σύνολο με φαρδύ παντελόνι και φαρδύ τοπ συνδυασμένο με πουά Mary Jane's.

«Είσαι προκλητική! Εγώ που πάχυνα, φοράω το σακάκι και το παντελόνι και κοντεύω να σκάσω κι εσύ που έχεις σωματάρα... Φοράω κορσέ! Αυτό που φοράς πρέπει να το φοράω εγώ που έχω παραπανίσια κιλά. Σαν αποκλειστική είσαι!» της είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Αγάπη εμένα μου αρέσεις πάρα πολύ, σου πάει το άσπρο» της είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Δηλαδή τι πρέπει, να είμαι συνέχεια με τα στενά;» παραπονέθηκε η Φαίη.

«Όχι αλλά με το δικό σου το σώμα είναι ύβρις αυτό το χαχόλικο...» επέμεινε ο Δημήτρης αφήνοντας την παρουσιάστρια πολύ απογοητευμένη από τα σχόλιά του.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.02.2025 - 14:39