Πριγκίπισσα Diana: Το σοκαριστικό παρατσούκλι που χρησιμοποιούσε για την Camilla

30.12.2020
Πριγκίπισσα Diana: Το σοκαριστικό παρατσούκλι που χρησιμοποιούσε για την Camilla
Καθώς ο νέος κύκλος της σειρά «The Crown» αναλύει διεξοδικά όλες τις χαοτικές λεπτομέρειες του τριγώνου αγάπης Charles, Diana και Camilla, νέες λεπτομέρειες έχουν έρθει στο φως γύρω από αυτό που πραγματικά σκεφτόταν η Diana για την ερωμένη του συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πριγκίπισσα του Λαού χρησιμοποιούσε ένα πολύ συγκεκριμένο, και όχι πολύ κολακευτικό, παρατσούκλι για τη σημερινή Δούκισσα της Κορνουάλης κατά τη διάρκεια του σκανδάλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Express, η Simone Simmons - μια στενή φίλη της Diana – ήταν αποκαλυπτική για τη σχέση της Diana και της Camilla, στο βιβλίο της «Diana: The Last Word».

Στο μυθιστόρημά της, η Simone εξήγησε ότι το παρατσούκλι της Diana για την Camilla ήταν «ροτβάιλερ», με την έννοια όταν «όταν έμπηγε τα δόντια της σε κάποιον, δεν θα τον άφηνε να φύγει».

Ενώ ο Κάρολος και η Camilla συναντήθηκαν το 1970, το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει λίγο πριν η Camilla παντρευτεί τον Andrew Parker-Bowles και ο μελλοντικός βασιλιάς προχωρήσει τη σχέση του με τη Diana. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1981 και, σύμφωνα με την επίσημη βιογραφία του Καρόλου, ο πρίγκιπας δεν ξεκίνησε σχέση με την Camilla μέχρι το 1986.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ του Netflix, «Diana: In Her Own words», η Πριγκίπισσα του Λαού κάποτε βρήκε πραγματικά το θάρρος να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο την Camilla.

Όταν τη συνάντησε σε ένα πάρτι, η Diana της μίλησε ιδιαιτέρως και της είπε: «Ξέρω τι συμβαίνει ανάμεσα σε εσένα και τον Κάρολο και θέλω απλώς να το ξέρεις».

Τότε της απάντησε η Camilla: «Έχεις τα πάντα που ήθελες. Έχεις όλους τους άντρες στον κόσμο για να ερωτευτούν μαζί σου και έχεις δύο όμορφα παιδιά, τι άλλο θέλεις;».

«Θέλω τον σύζυγό μου», απάντησε η Diana, «Ξέρω τι συμβαίνει. Μην μου φέρεσαι σαν να είμαι ηλίθια».

Με την αφορμή θυμόμαστε τη θρυλική δήλωση της Diana σχετικά με την "ιδιόμορφη" κατάσταση του γάμου της με τον διάδοχο του θρόνου. "Ήμασταν τρεις σε αυτό τον γάμο. Ήταν κάπως... στριμωγμένα". Η πριγκίπισσα είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στον Martin Bashir του BBC το 1995 όπου μίλησε ανοιχτά για τον γάμο της και τις δυσκολίες του, από όπου και το συγκεκεριμένο απόσπασμα.

Για την ιστορία, φέτος, 25 χρόνια μετά, η εκκρηκτική αυτή συνέντευξη βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο καθώς νέα στοιχεία έδειξαν ότι ο βρετανός δημοσιογράφος είχε χρησιμοποιήσει πλαστά τραπεζικά έγγραφα και άλλες ανήθικες μεθόδους για να πείσει την πριγκίπσσα να του μιλήσει. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.