Meghan - Harry: Ο κοκκινομάλης Archie είναι το αστέρι της χριστουγεννιάτικης κάρτας τους

28.12.2020
Meghan - Harry: Ο κοκκινομάλης Archie είναι το αστέρι της χριστουγεννιάτικης κάρτας τους
Μια, πραγματικά, ξεχωριστή κάρτα από τους Sussexes και για φέτος.

Από την αρχή της σχέσης τους φάνηκε ότι ο Harry και η Meghan ήθελαν να τα κάνουν όλα διαφορετικά. Ακόμη και στο ζήτημα των καρτών που έστελναν για Χρόνια πολλά. Η πρώτη επίσημη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους ως ζευγάρι μετά τον γάμο τους, για παράδειγμα, ήταν... οι πλάτες τους και η δεύτερη, μετά την άφιξη του υιού, μια πολύ όμορφη, μεν, πολύ ιδιαίτερη δε, λήψη!

Για φέτος, τα πρώτα Χριστούγεννα της οικογένειας στην Αμερική, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έστειλαν μια επίσης πολύ διαφορετική κάρτα. Και η αποκάλυψη έγινε μέσω... τρίτων!

Την περασμένη Τετάρτη η φιλανθρωπική οργάνωση Mayhew με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσίασε την κάρτα η οποία ήταν μια όμορφη illustration φωτογραφία του ζευγαριού μαζί με τον 19 μηνών γιο τους Archie, δύο σκυλιά, την Pula και τον Guy. Τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα: «Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά». Ο Archie, του οποίου τα μαλλιά είναι πλέον κόκκινα, όπως του μπαμπά του, είναι το αστέρι της εορταστικής κάρτας, ενώ οι γονείς του χαμογελούν δίπλα του στην αυλή.

Η γλυκιά κάρτα μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στο σπίτι της οικογένειας στην Καλιφόρνια, καθώς η ζωγραφιά βασίζεται σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε αρχικά από τη μητέρα της Meghan στην αυλή του ζευγαριού, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του δούκα και της δούκισσας. «Το μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο, συμπεριλαμβανομένων των χειροποίητων στολιδιών, επιλέχτηκαν από τον Archie και το δέντρο θα μεταφυτευτεί μετά το τέλος των γιορτών», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Κάτω από την κάρτα, η Meghan, που είναι η χρηματοδότρια της Mayhew, έγραψε ότι έκανε μια προσωπική δωρεά στον οργανισμό, καθώς και σε άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις. «Από μια τοπική οργάνωση της Καλιφόρνια που βοηθά άστεγες οικογένειες να βρουν σπίτι, σε δύο από τους υποστηρικτές μας στη Μεγάλη Βρετανία: στον έναν που βοηθά τα ζώα και το καλό της κοινότητας και στον άλλο, έναν αγαπημένο φίλο που βοηθά στην εκπαίδευση των παιδιών και την καταπολέμηση της φτώχειας στην Ουγκάντα. Αυτά από εμάς για να τιμήσουμε το έργο τους», έγραψε. Ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στην αξιολάτρευτη Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Meghan και του Harry για το 2020, μια επεξεργασμένη εικόνα φωτογραφίας που λέγεται ότι τράβηξε η μητέρα της δούκισσας του Sussex, Doria Ragland