Harry και Meghan: Η ιστορική τηλεοπτική εμφάνιση, η προφορά, οι αντιδράσεις και το... photobombing [video]

23.09.2020
Harry και Meghan: Η ιστορική τηλεοπτική εμφάνιση, η προφορά, οι αντιδράσεις και το... photobombing [video]
Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο δούκας και δούκισσα του Sussex εμφανίστηκαν στην τηλεόραση με αφορμή την τιμή που τους έκαναν οι άνθρωποι του περιοδικού TIME και τους συμπεριέλαβαν στη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους της χρονιάς που πέρασε.

Ο Harry και η Meghan εμφανίστηκαν καθισμένοι σε ένα παγκάκι στον κήπο του σπιτιού τους στην Santa Barbara μίλησαν απευθυνόμενοι στον κόσμο όλο. Τα όσα είπαν, συζητήθηκαν πολύ. Και θα συζητηθούν ακόμη περισσότερο.

Πρώτος μίλισε ο 36χρονος γαλαζοαίματος, τονίζοντας την ευγνωμοσύνη που νιώθει για την τιμή που τους έγινε ενώ την ίδια στιγμή συνεχάρη και όλους εκείνους που ξεχώρισαν σε διάφορα πεδία τον χρόνο που πέρασε.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η σύζυγός του, Meghan, η οποία μίλησε με την καθαρά αμερικανική προφορά της, έχοντας, προφανώς, σταματήσει την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει όσο ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο να υιοθετήσει μια πιο βρετανική άρθρωση.

Η 39χρονη δούκισσα του Sussex κάλεσε το κοινό να εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους και να ψηφίσει στις εκλογές του Νοεμβρίου, τονίζοντας ξανά και ξανά στη δύναμη που έχει ο καθένας με την ψήφο του.

Ο Harry συνυπέγραψε τα όσα είπε η σύζυγος, θυμίζοντας πως εκείνος δεν έχει ψηφίσει ποτέ στη ζωή του και την ώρα που μιλούσε, στο background του πλάνου είδαμε το μαύρο λαμπραντόρ της οικογένειας, την Pula, να κάνει τη βολτίτσα του.

Ιδού το βίντεο και στη συνέχεια θα δούμε και τις αντιδράσεις που αυτό προκάλεσε.

Πολύς λόγος είχε γίνει για το αν το royal που, όμως δεν θέλει να είναι royal, ζεύγος θα "ακούει" στους επίσημους τίτλους του ή όχι. Οι ίδιοι είχαν ζητήσει να αποκαλούνται "Harry & Meghan" "σκέτο", όμως φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ.

Και σε αυτό το αφιέρωμα τους αποκαλούν δούκα και δούκισσα του Sussex, πράγμα που έκανε ακόμη πιο έξαλλους τους "πολέμιούς" τους, όπως για παράδειγμα τον Piers Morgan. O πολυγραφότατος αρθρογράφος της DailyMail είναι γνωστός για την "αδυναμία" (με την κακή έννοια) που έχει στη Meghan και κατά συνέπεια στον γαλαζοαίματο σύζυγό της.

O Morgan ήταν από εκείνους που έσπευσε να κατακεραυνώσει το ζεύγος εστιάζοντας στο γεγονός ότι έπεσαν σε τεράστιο ατόπημα σύμφωνα με τους κανόνες της βασιλείας που απαγορεύει στους royals να έχουν τον παραμικρό πολιτικό λόγο. "Απόψεις, έχουν όλοι, και η βασίλισσα. Δημόσια όμως, απαγορεύεται να εκφράζεται κανείς τους", γράφει χαρακτηριστικά ο Morgan καλώντας την Ελισσάβετ να τους "γδύσει" μία και καλή από τους τίτλους τους που τόσο απροκάλυπτα προσβάλουν!

Για να δούμε τι θα δούμε.