Φαίη Σκορδά: Η αποχώρηση, η αντικατάσταση και η καλεσμένη που όλοι κυνηγούσαν

07.09.2024
Φαίη Σκορδά: Η αποχώρηση, η αντικατάσταση και η καλεσμένη που όλοι κυνηγούσαν
Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν και ήδη σε πολλές εκπομπές γίνεται της κακομοίρας

Κόσμος πάει, κόσμος έρχεται και θα δούμε ποιοι θα μείνουν τελικά και θα ολοκληρώσουν σεζόν εκεί που ξεκίνησαν. Και θυμηθείτε το αυτό που σας γράφουμε. Αυτή τη φορά το παρασκήνιο που κυκλοφορεί από τις αρχές της εβδομάδας αφορά την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Buongiorno, στο Mega.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τις αρχές τις εβδομάδας απουσιάζει από την προετοιμασία ο βοηθός αρχισυντάκτη Άρης Λιαπάτης με τις κακές γλώσσες να μιλούν για παραίτηση ενώ η επίσημη εκδοχή από την εκπομπή ήταν απουσία λόγω ασθένειας.

Τελικά όμως δεν ήταν εκείνος που αποχωρεί από την εκπομπή μία εβδομάδα και κάτι μέρες πριν από την πρεμιέρα αλλά η βασική αρχισυντάκρια της εκπομπής Άννα Ορφανουδάκη -που κατά πάσα πιθανότητα παραμένει στην παραγωγή σε άλλο ρόλο- και τη θέση της παίρνει η πρώην αρχισυντάκτρια της Κατερίνας Καινούργιου, Κατερίνα Πόθα που πέρυσι είχε την αρχισυνταξία της εκπομπή της Ζαρίφη στο Open.

Η αντικατάσταση της αρχισυνταξίας της νέας εκπομπής της Φαίης, έγινε τόσο γρήγορα και προφανώς δεν ήταν αναμενόμενη, που τουλάχιστον με΄χρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην επίσημη σελίδα της εκπομπής στο Mega παραμένει το όνομα της Άννας Ορφανουδάκη. Φανταζόμαστε μετά και τη δική μας επισήμανση, αυτό θα αλλάξει αν όχι εντός της ημέρας, σίγουρα ως και τη Δευτέρα.

SKORDA_BUONJIORNO_f79e5.jpg

Σε άλλα νέα η Φαίη και η ομάδα της προσπαθούν να στήσουν μια καλή εκπομπή κυνηγώντας καλεσμένους και θέματα που όλοι επιθυμούν διακαώς. Και με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεκινάει με Κωνσταντίνο Αργυρό και την πρώτη συνέντευξη στην οποία ακούγεται πως θα παραδεχτεί πως θα γίνει μπαμπάς, η Φαίη και η εκπομπή της ήθελαν κάτι εξίσου δυνατό. Και το έχουν.

Την Αθηνά Οικονομάκου - εντάξει, δεν τους βγήκε και το λάδι να την έχουν, είναι πρόσωπο του καναλιού αφού πρωταγωνιστεί στη σειρά "Έχω παιδιά"- στην πρώτη της ουσιαστικά τηλεοπτική συνέντευξη μετά το διαζύγιό της και τη δημοσιοποίηση της νέας σχέσης της με τον Bruno Cerella. Σίγουρα μια ισχυρή επιλογή.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.09.2024 - 11:46