Γιάννα Τερζή: «Η ειλικρίνεια πολεμιέται σκληρά από όσους κρύβουν όλη την ύπαρξή τους»

Γιάννα Τερζή: «Η ειλικρίνεια πολεμιέται σκληρά από όσους κρύβουν όλη την ύπαρξή τους»
Έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για την επαγγελματική κακοποίηση που βίωσε

Το κράτησε κρυφό για πολλά χρόνια η Γιάννα Τερζή, πλέον αν και δεν έχει κάνει ονομαστική αναφορά, έχει εκφραστεί πολλές φορές για το mobbing που έζησε την εποχή που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision στη Λισαβόνα το 2018.

Και έχει ζητήσει επαγγελματική βοήθεια για να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που της δημιούργησε αυτή τη κατάσταση στην πορεία του χρόνου.

Σήμερα δημοσίευσε ένα βίντεο για τη συζήτηση που είχε με την ψυχολόγο της αυτή την εβδομάδα γράφοντας: «Τόσος θυμός στον κόσμο, μέσα σου, μέσα μου, που μένει ανέκφραστος και συλλογικά μετατρέπει αυτόν τον πλανήτη σε ωρολογιακή βόμβα. Μακάρι η ειλικρίνεια της στιγμής και το πόσο σημαντικό είναι να εκφραζόμαστε μ’αυτή για την ευημερία μας, να ήταν κάτι που μας μάθαιναν ως απαραίτητο από μικρή ηλικία».

Σε αυτό αναφέρει πως υπάρχουν άνθρωποι που επιβιώνουν κρύβοντας το πραγματικό τους πρόσωπο πάντα:

«Λοιπόν μίλησα με τη ψυχολόγο μου αυτή την εβδομάδα για τον θυμό και πως συσσωρεύεται μέσα μας. Επειδή σε όλες τις στιγμές της ζωής μας δεν εκφράσαμε πώς πραγματικά νιώθαμε και πώς πρέπει να πενθήσουμε αυτές τις στιγμές και να μην προσποιούμαστε ότι είμαστε δυνατοί όταν τις βιώνουμε» ξεκίνησε να λέει και συνέχισε:

«Φανταστείτε αν μας μάθαιναν από μικρούς να είμαστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά μας και να τα εκφράζουμε πάντα. Η ειλικρίνεια είναι τόσο υποτιμημένη ως αρετή.
Τη μασκαρεύουμε συνέχεια για να δείξουμε κάτι άλλο από αυτό που νιώθουμε. Αυτό χτίζει τόση πικρία και θυμό μέσα μας. Ο λόγος που η ειλικρίνεια είναι τόσο υποτιμημένη είναι επειδή είναι πολύ δυνατή.

Είναι τόσο αγνά ισχυρή και ότι έχει αγνή μαγεία, αγνή δύναμη, πολεμιέται σκληρά από όσους κρύβουν όλη την ύπαρξή τους.

Η απόκρυψη είναι ο τρόπος που επιβιώνουν. Πολλοί άνθρωποι κρύβουν τα συναισθήματά τους συνεχώς. Και συλλογικά ο θυμός που χτίζεται στον κόσμο από τα 8 δις ανθρώπων που είμαστε δημιουργεί χάος και έναν όχι και τόσο τέλειο κόσμο».

Τελευταία τροποποίηση στις 06.09.2024 - 17:14