Καίτη Γαρμπή: Με υψηλό πυρετό στη σκηνή. Οι ευχαριστίες και η λύπη της

06.09.2024
Καίτη Γαρμπή: Με υψηλό πυρετό στη σκηνή. Οι ευχαριστίες και η λύπη της
Δύσκολη η χθεσινή βραδιά για την τραγουδίστρια

Δύο συναυλίες στην Κρήτη είχε τις προηγούμενες μέρες η Καίτη Γαρμπή.Μία στα Χανιά και μία στο Ηράκλειο χθες.

Το χθεσινό Live όμως ήταν για εκείνη γολγοθάς καθώς κάτι κόλλησε και εκδηλώθηκε χθες με αποτέλεσμα να ανεβάσει υψηλό πυρετό και να δυσκολεύεται πολύ όχι μόνο να βγει να τραγουδήσει αλλά και σταθεί όρθια.

Άψογη επαγγελματίας όμως παρά τον πυρετό έβγαλε κανονικά το πρόγραμμά της και το μόνο που άλλαξε ήταν η επαφή της με τον κόσμο. Καθώς η Καίτη ανήκει στους λίγους καλλιτέχνες που ανοίγουν καμαρίνι στο κοινό, χθες μετά τη συναυλία και δεν μπορούσε και δεν ήθελε να το κάνει για να μην κολλήσει και κανέναν. Και αργά το βράδυ δημοσίευσε μια φωτογραφία της γράφοντας:

«Πριν λίγο τελείωσε το λάιβ μας στο Ηράκλειο! Με ένα κοινό συγκλονιστικό, το κοινό της Κρήτης που ξέρει να δείχνει την αγάπη του με πράξεις και με τις ωραιότερες μαντινάδες που τις σκαρώνουν επιτόπου φίλοι μου Κρητικοί και μου χαρίζουν τις ωραιότερες! Ευχαριστούμε για τα 2 υπέροχα βράδια στα Χανιά και στο Ηράκλειο!

Λυπάμαι που στο Ηράκλειο δεν είδα κόσμο όπως κάνω πάντα στο τέλος της συναυλίας να τους αγκαλιάσω και να βγούμε φωτό αλλά κάποιο κρητικοπουλάκι χτες κάτι με κόλλησε και έβγαλα τη σημερινή βραδιά με σοβαρό πυρετό. Δεν πειράζει, πάει πέρασε, να είμαστε όλοι καλά και για του χρόνου πρώτα ο θεός χρωστάω τις αγκαλιές που δεν δώσαμε και τα τραγούδια που δεν είπαμε! Καλό ξημέρωμα ευλογημένο νησί! Σ´ ευχαριστούμε!!».

Τελευταία τροποποίηση στις 06.09.2024 - 17:22