Η φημολογούμενη σχέση της Φαίης Σκορδά μέσω δικηγόρου δεν συναινεί στη δημοσιοποίηση του ονόματος και της εικόνας του

Η φημολογούμενη σχέση της Φαίης Σκορδά μέσω δικηγόρου δεν συναινεί στη δημοσιοποίηση του ονόματος και της εικόνας του
Πολλά τα δημοσιεύματα που τους αφορούν το τελευταίο διάστημα

Κι αν και δεν υπήρξε ούτε επιβεβαίωση, ούτε διάψευση της φημολογούμενης νέας σχέσης στη ζωή της Φαίης Σκορδά, ο άνθρωπος που φέρεται να είναι ο νέος σύντροφός της δεν επιθυμεί και το δηλώνει μέσω δικηγόρου καμία αναφορά στο πρόσωπό του.

Η επιστολή έφτασε μέσω mail και εικάζουμε ότι έχει σταλεί σε όλα τα ΜΜΕ, ανεξάρτητα αν έχουν ή δεν έχουν δημοσιεύσει το θέμα –εμείς δεν το είχαμε- για ασφάλεια και για να είναι όλοι ενήμεροι για τις προθέσεις του επίσημα. Τη δημοσιεύουμε αυτούσια, έχοντας φυσικά αφαιρέσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ
Κάθε αρμόδιο πρόσωπο

Σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμά σας που αναφέρεται στον εντολέα μου, , και στην παρουσιάστρια κα. Φαίη Σκορδα, εκ μέρους του εντολέα μου, και σε συνέχεια της από 4.9.2024 δήλωσης – πρόσκλησης αυτού, σας γνωστοποιώ τα εξής:

α) Ο εντολέας μου, κ. , δεν συναινεί στην δημοσίευση του ονόματός του, της εικόνας του και λοιπών στοιχείων της προσωπικότητάς του και των προσωπικών και επαγγελματικών του στοιχείων και δεδομένων.

β) Σας καλώ, εκ μέρους του εντολέα μου, να αποσύρετε άμεσα, από όπου και αν έχει δημοσιευθεί ή/και βρίσκεται αναρτημένο, οποιοδήποτε σχετικό δημοσίευμά σας αναφέρει το όνομα του εντολέα μου ή/και περιέχει φωτογραφίες ή/και λοιπά στοιχεία και δεδομένα προσωπικού και επαγγελματικού χαρακτήρα αυτού.

γ) Σας καλώ, εκ μέρους του εντολέα μου, να απέχετε στο μέλλον από παρόμοια δημοσιεύματα, καθώς και από την δημοσίευση φωτογραφιών του εντολέα μου και εν γένει από την δημοσίευση προσωπικών και επαγγελματικών στοιχείων και δεδομένων αυτού.

δ) Τέλος, σας καλώ να σεβαστείτε την απολύτως νόμιμη βούληση του εντολέα μου και να συμμορφωθείτε στα ανωτέρω δίκαια και εύλογα αιτήματά του, σας δηλώνω δε πως ο εντολέας μου επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.

Αθήνα, 5.9.2024

Τελευταία τροποποίηση στις 05.09.2024 - 18:42