Δάνης Κατρανίδης: Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του ηθοποιού στο Νεκροταφείο Ζωγράφου

Δάνης Κατρανίδης: Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του ηθοποιού στο Νεκροταφείο Ζωγράφου
Στο Νεκροταφείο Ζωγράφου συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον αγαπημένο ηθοποιό

Σε κλίμα μεγάλη θλίψης και συγκίνησης δεκάδες συνάδελφοι και φίλοι βρίσκονται αυτή την ώρα στο Νεκροταφείο του Ζωγράφου προκειμένου να αποχαιρετίσουν τον Δάνη Κατρανίδη που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζοντας εδώ και 3 περίπου χρόνια σοβαρα θέματα με την υγεία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός πριν από λίγο καιρό κόλλησε covid και χρειάστηκε να μεταφερθεί από το σπίτι του σε νοσοκομείο καθώς με τα υπόλοιπα θέματα που είχε η κατάστασή του κρίθηκε δύσκολη. Δυστυχώς κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του κόλλησε και ενδονοσοκομειακό μικρόβιο που όπως ήταν ο οργανισμός του αδύναμος οδήγησε τελικά στο να αφήσει την τελευταία του πνοή εντός του νοσοκομείου την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη.

Τα τελευταία 24ωρα πριν από το θάνατό του οι δικοί του άνθρωποι είχαν ήδη ενημερωθεί από τους γιατρούς πως η κατάσταση είναι πια μη αναστρέψιμη. Και σήμερα καλούνται να του πούνε το δικό τους αντίο.

Δίπλα του πάντα ο στενός του φίλος, Μάρκος Τάγαρης και η πρώην μεν σύζυγός του, πλην όμως πάντα ο πιο δικός του άνθρωπος, Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήταν και αυτοί που ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν και όλα τα διαδικαστικά της σημερινής τελετής.

Εκεί και πάρα πολλοί ηθοποιοί. Η Άνζτελα Γκερέκου, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Σταμα΄της Φασουλής, ο Παντελής Καναράκης, ο Στρ΄τος Τζώρτζογλου, η Μαριάννα Πολυχρονίδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Ζχαρίας Ρόχας και πολλοί άλλοι. κατά τη διάρκεια της τελετής απόλυτη σιωπή. Και στην πορεία για την τελευταία του κατοικία παρατεταμένο χειροκρότημα.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2024 - 13:11