Πρίγκιπας William: Έτσι του άλλαξαν τη ζωή τα παιδιά του

24.09.2020
Πρίγκιπας William: Έτσι του άλλαξαν τη ζωή τα παιδιά του
Ο πρίγκιπας William δεν είναι από εκείνους που αποφεύγει τα σχόλια για τα παιδιά του ή γενικότερα την πατρότητα. Για αυτό συνήθως το χιουμορ του ή γενικώς ο χαρακτήρας του, μας επιτρέπει να ρίξουμε μια μικρή ματιά στην οικογενειακή ζωή των Cambridges.

Σε ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ του ITV με τίτλο «Prince William: A Planet For Us All» - που θα προβληθεί τον επόμενο μήνα - ο Δούκας έκανε κάποια συγκινητικά σχόλια σχετικά με το πώς τα παιδιά του τον έκαναν να άλλαξει την άποψη του για τον κόσμο.

Είπε ότι «αγαπούσε πάντα τη φύση», αλλά ότι η πατρότητα είναι αυτή που του έδωσε μια «νέα αίσθηση του σκοπού».

«Τώρα που έχω στη ζωή μου τον George, τη Charlotte και τώρα τον Louis η προοπτική μου αλλάζει. Θέλεις να παραδώσεις στην επόμενη γενιά, την άγρια ​​φύση σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση», εξήγησε ο πρίγκιπας.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τον William, (πριν από δύο χρόνια), ο οποίος συναντά στο Ηνωμένο Βασίλειο και εκτός της χώρας, ανθρώπους που διαδραματίζουν τον ρόλο τους στην προστασία και την αποκατάσταση του περιβάλλοντος.

«Πάντα πιστεύω ότι είναι εφικτό να δώσουμε στους νέους την ελπίδα και την πεποίθηση ότι τα πράγματα μπορούν να διορθωθούν. Έχω την πεποίθηση ότι αν όλοι εργαστούμε μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά», δήλωσε ο William.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει επίσης τον William να θέλει να παίξει έναν μεγαλύτερο παγκόσμιο ηγετικό ρόλο στο περιβάλλον. Κάτι που τόσο αυτός όσο και ο αδερφός του πρίγκιπας Harry, λέγεται ότι εμπνεύστηκαν από τη δέσμευση του πατέρα τους πρίγκιπα Kάρολου πάνω στα θέματα προστασίας και περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντερ, που σύντομα θα παρουσιαστεί στο ITV, θα δούμε την Kate Middleton να συνοδεύει τον William σε ένα ταξίδι για να συναντήσουν τον David Attenborough και να ομολογεί ότι τα παιδιά τους ήταν «αναστατωμένα» που δεν μπορούσαν να πάνε να συναντήσουν τον διάσημο δημοσιογράφο που είναι αφηγητής των πιο γνωστών ντοκιμαντέρ για την προστασία του περιβάλλοντος.

«Τα παιδιά ήταν πολύ αναστατωμένα που ερχόμασταν να σας δούμε και δεν μπόρεσαν να έρθουν. Είναι μεγάλοι θαυμαστές σας» του είπε.