Αρραβωνιάστηκε και ο μικρός γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας - Μόνο "τυχαία" δεν είναι η μνηστή του

02.09.2020
Αρραβωνιάστηκε και ο μικρός γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας - Μόνο "τυχαία" δεν είναι η μνηστή του
Χαράς ευαγγέλια για την οικογένεια του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ και της συζύγου του, Άννας Μαρίας καθώς και το "στερνοπούλι" τους ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Τα νέα έγιναν γνωστά χθες μέσα από μία επίσημη ανακοίνωση της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας αλλά και από τα social media.

Ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του, Nina Flohr, η οποία μοιράστηκε και τη χαρά της μέσω instagram:

"Ακριβέ μου Φίλιππε. Σ' αγαπώ σήμερα. Θα σ' αγαπώ αύριο και για πάντα. Μας κάνεις πιο ευτυχισμένους, καλύτερους και πιο δυνατούς. Ανυπομονώ να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου", γράφει η ερωτευμένη νεαρή και ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκε, από έναν βράχο στην Ιθάκη, όπου έγινε η η πρόταση γάμου.

Στην επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του "μονάρχη" -όπως αναφέρεται ο Κωνσταντίνος σε όλα τα δημοσιεύματα από ξένα ΜΜΕ διαβάζουμε τα εξής "μεγαλειώδη" καθώς παρά το ότι η μοναρχία καταργήθηκε το 1973 στην Ελλάδα, τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας διατηρούν τους τίτλους τους κανονικά:

"Οι μεγαλειότητες βασιλιάς Κωνσταντίνος και βασίλισσα Άννα Μαρία είναι πανευτυχείς που ανακοινώνουν τον αρραβώνα του νεότερου γιου τους, αυτού εξοχότης πρίγκιπα Φίλιππου με τη Nina Nastassja Flohr, κόρη του Thomas Flohr και της Katharina Flohr".

Ο Φίλιππος είναι 34 ετών και ο μικρότερος γιος του τέως βασιλικού ζεύγους της Ελλάδας. Εργάζεται ως οκονομικός αναλύτής στη Νέα Υόρκη, ενώ η μέλλουσα σύζυγός του είναι καλλιτεχνική διευθύντρια της εταιρείας VistaJet, της οποίας, ιδρυτής, για την ιστορία είναι ο πατέρας της.

Πρόκειται για την πρώτη στον κόσμο ιδιωτική εταιρεία τζετ, ενώ αξίζιε να σημειώσουμε ότι ο Τhomas Flohr βρισκόταν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

Η ώρα η καλή λοιπόν! Αν και για τα του γάμου θα περιμένουμε λίγο ακόμη. Προηγείται ένας άλλος γάμος στην οικογένεια, έτσι κι αλλιώς.

Η αδελφή του Φίλιππου, Θεοδώρα, επρόκειτο να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Matthew Kumar [φωτό κάτω] τον περασμένο Μάιο, όμως λόγο κορονοϊού τα σχέδιά τους αναβλήθηκαν μέχρι νεοτέρας.