Ο πρίγκιπας Harry θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και αποκάλυψε το γιατί

02.09.2020
Ο πρίγκιπας Harry θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και αποκάλυψε το γιατί
Έχει κι αυτός τις... αδυναμίες του!

Ο πρίγκιπας Ηarry μπορεί να νιώθει λίγη νοσταλγία για την πατρίδα του. Κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης με σκοπό να παρουσιάσει ένα κουίζ με το προσωπικό και κάποιους εθελοντές από το Rugby Football League, μίλησε με ειλικρίνεια για το λόγο για τον οποίο δεν επισκέφθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εξήγησε ότι ήθελε να παραμείνει στις ΗΠΑ, επειδή ο COVID-19 εξακολουθεί να προκαλεί μεγάλη ανησυχία.

«Έχουμε ένα ολόκληρο Παγκόσμιο Κύπελλο ράγκμπι το επόμενο έτος», είπε αναφερόμενος στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία τον Οκτώβριο του 2021. «Σκοπεύω σίγουρα να επιστρέψω. Θα ήμουν ήδη πίσω αν δεν ήταν ο COVID».

Η συζήτηση έγινε στον εορτασμό για τα 125α γενέθλια του Rugby League. Δεδομένου ότι ο Harry είναι ο χορηγός του Rugby League, αξιοποίησε την ειδική αυτή μέρα του αθλήματος για να τιμήσει την κοινότητα του ράγκμπι.

Και συνέχισε λέγοντας, «Μπορεί να φέρει σε επαφή πολλές οικογένειες, να φέρει κοντά πολλούς ανθρώπους…. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε στις κερκίδες, είτε είστε ο γηπεδούχος, είτε είστε παίκτης, είτε είστε θαυμαστής ή αν είστε θεατής για πρώτη φορά, το κάθε άτομο δένεται με αυτό το οικογενειακό συναίσθημα».

Είναι λογικό ότι από τον Ηarry λείπει η πατρίδα του, το Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικά όταν πρόκειται για κάποια συμμετοχή του σε ένα από τα αγαπημένα του χόμπι. Αλλά απολαμβάνει τη ζωή με τη σύζυγο του Meghan Markle και τον γιο του Archie από τότε που ανακοίνωσαν την απομάκρυνση τους από τη βασιλική οικογένεια. Πρόσφατα μετακόμισαν στη Santa Barbara για να έχουν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα από ότι στο Los Angeles. Μια πηγή είπε στην Page Six ότι η Meghan και ο Harry θέλουν να μεγαλώσουν τον γιο τους, σε μια πιο ήσυχη κοινότητα:

«Σκοπεύουν να μείνουν για καιρό σε αυτό το σπίτι και στην ήσυχη κοινότητα, η οποία προσφέρει σημαντική ιδιωτικότητα. Εκεί θέλουν να μεγαλώσουν τον Archie, όπου ελπίζουν ότι μπορεί να έχει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. Ο Harry και η Meghan δεν σκόπευαν ποτέ να κάνουν το Los Angeles σπίτι τους. Ήταν ένα καλό μέρος κατά την άφιξή τους στις ΗΠΑ για να είναι κοντά στη μαμά της Meghan».

Ας ελπίσουμε ότι, μόλις τελειώσει η πανδημία, ο Harry, η Μeghan και ο μικρός Αrchie θα μπορούν να κάνουν ένα ταξίδι στην Αγγλία!