Meghan – Harry : Ο μικρός Archie άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα

07.07.2020
Meghan – Harry : Ο μικρός Archie άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα
O μικρός Archie δεν είναι πλέον τόσο μικρός! Ο γιος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry είναι έτοιμος να περπατήσει, όπως αποκάλυψε η ρεπόρτερ βασιλικών θεμάτων Katie Nicholl στο Entertainment Tonight. Μάλιστα ο ενός έτους Archie πρόσφατα είπε τα πρώτα του λογάκια, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ετοιμάζεται να περπατήσει.

«Νομίζω ότι είναι έτοιμος να περπάτησει», είπε η Κatie. «Είναι ένα πολύ χαρούμενο μικρό παιδί, περνάει καλά στο Λος Άντζελες και μένουν όλοι μαζί στο σπίτι του Τyler Perry. Μου έχουν πει ότι δεν έχουν βρει μέχρι τώρα το μόνιμο τους σπίτι, αλλά ακόμα ψάχνουν».

«Αγαπούν πραγματικά αυτόν τον οικογενειακό χρόνο που περνάνε μαζί και τώρα λόγω του lockdown τον απολαμβάνουν. Και οι δύο αισθάνονται πολύ ευγνώμονες που είχαν την ευκαιρία να περάσουν πολύ από τον χρόνο τους με τον Archie, παρακολουθώντας τον να κάνει πρόοδο και να κάνει όλα αυτά τα καινούργια πράγματα.

Οι τρεις τους μετακόμισαν στο Λος Άντζελες τον Μάρτιο οπότε και αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη βασιλική οικογένεια. Από τότε, πηγές λένε ότι η σχέση της Meghan και του Harry πάει από το καλό στο καλύτερο. Επίσης, γιόρτασαν και τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους τον Μάιο περνώντας πολύτιμο χρόνο μαζί.

«Η μέρα τους είναι πλήρης ποιοτικού χρόνου που περνάνε μαζί ως οικογένεια», ανέφερε μια πηγή στο BAZAAR. «Προς το παρόν δεν πρόκειται να κάνουν καμία δουλειά. Ραντεβού ή τηλέφωνα δεν υπάρχουν καθόλου στο ημερολόγιο τους. Όπως όλοι οι άλλοι, βρίσκονται σε lockdown αυτή τη στιγμή, οπότε απλά κάνουν παρέα όλοι μαζί στο σπίτι. Αλλά και πάλι η κάθε μέρα είναι υπέροχη με γλυκές στιγμές όπως αυτές με τον Archie».