Megan Markle: Όταν η δούκισσα του Sussex ντρόπιασε τον Harry και έκανε έξαλλη την πριγκίπισσα Eυγενία

08.07.2020
Megan Markle: Όταν η δούκισσα του Sussex ντρόπιασε τον Harry και έκανε έξαλλη την πριγκίπισσα Eυγενία
Παρόλο που έχουν περάσει 2 χρόνια από την εγκυμοσύνη της Megan Markle, δεν έχουν σταματήσει να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας ενδιαφέρουσες ιστορίες. Σύμφωνα με δύο ρεπόρτερ βασιλικών θεμάτων, η Meghan Markle έφερε σε αμηχανία τον πρίγκιπα Harry όταν ανακοίνωσε για πρώτη φορά στην υπόλοιπη βασιλική οικογένεια ότι ήταν έγκυος στον γιο τους, Archie Harrison. Αυτό έγινε στο γάμο της ξαδέλφης του, πριγκίπισσας Eυγενίας με τον Jack Brooksbank, τον Οκτώβριο του 2018.

Στο βιβλίο «Royals at War», οι Andy Tillett και Dylan Howard περιγράφουν το περιστατικό, ως «τεράστια κοινωνική γκάφα».

Οι Tillett και Howard ισχυρίζονται επίσης ότι η Meghan έκανε «έξαλλες» την πριγκίπισσα Eυγενία και τη μητέρα της, Sarah Ferguson, ανακοινώνοντας μια τόσο σημαντική είδηση σε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της Eυγενίας.

Η Meghan Markle έπρεπε να προσαρμοστεί πολύ γρήγορα όταν έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ως επί το πλείστον, η μετάβασή της ήταν ένας συνεχής αγώνας, αλλά προφανώς έκανε μια μεγάλη χοντράδα κατά τον πρώτο χρόνο του γάμου της με τον πρίγκιπα Harry.

«Η Meghan έκανε γκάφα όταν αποφάσισε ότι ο γάμος θα ήταν η ιδανική στιγμή για να ανακοινώσει ότι εκείνη και ο Harry περίμεναν το πρώτο τους παιδί», γράφει το βιβλίο, σύμφωνα με τη Sun. «Αυτή ήταν μια τεράστια κοινωνική γκάφα, ακόμα και για κάποιαν που δεν είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, καθώς με αυτόν τον τρόπο έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας από την Eυγενία, η οποία εξοργίστηκε, όπως και η μητέρα της».

Ο γάμος της ξαδέλφης του Harry πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου και οι Sussexes ανακοίνωσαν επίσημα την εγκυμοσύνη στο κοινό στις 15 Οκτωβρίου, λίγο πριν ξεκινήσουν τη βασιλική τους περιοδεία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.