Καμίλα για Κάρολο: "Είναι σαν αγριοκάτσικο έτσι που κάνει"

12.07.2020
Καμίλα για Κάρολο: "Είναι σαν αγριοκάτσικο έτσι που κάνει"
Μία δήλωση της δούκισσας της Κορνουάλης για τον σύζυγό της, διάδοχο του θρόνου, προκάλεσε μεγάλη συζήτηση στη Βρετανία -και όχι μόνο!

Μιλώντας σε ένα ραδιοφωνικό αφιέρωμα στο BBC και συγκεκριμένα στο The Emma Barnett Show, η Camilla Parker Bowles έκανε μια, κάπως, παράξενη αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Κάρολο, μια αποκάλυψη που αφορά στην υγεία και το σθένος του.

"Είναι, πιθανότατα, ο πιο γυμνασμένος άνθρωπος που ξέρω σε αυτή την ηλικία. Περπατά διαρκώς. Είναι σαν αγριοκάτσικο έτσι που κάνει. Τους αφήνει όλους πίσω", αποκάλυψε η Camilla και μάλιστα τη στιγμη που ακόμη εκκρεμεί η απορία σχετικά με τα πολύ πρησμένα δάχτυλα του συζύγου της, όπως τα είδαμε κάποια στιγμή τον περασμένο Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην Ινδία.

Ας θυμήσουμε εδώ ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι σήμερα 71ός ετών και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είχε νοσήσει με κορονοϊό. Χρειάστηκε μάλιστα να μείνει στην απομόνωση για τις μέρες της ανάρρωσής του.

Σήμερα, φυσικά, όλα είναι καλά στην υγεία του και έχει επιστρέψει ξανά στα καθήκοντά του. Το θέμα με τα πρησμένα χέρια του παραμένει ένα μυστήριο ενώ αξίζει να θυμηθούμε ότι κάποια σιγμή, είχε και η μητέρα του ανησυχήσει το κοινό όταν είχε εμφανιστεί με χέρια μελανιασμένα.