Τζέσι Γουίλιαμς: Διαζύγιο με φήμες για διάσημο τρίτο πρόσωπο ο κούκλος του Grey's Anatomy [photos]

26.04.2017
Ο γοητευτικός ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του γιατρού Τζάκσον ΄Ειβερι στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, όμως για την προσωπική του ζωή γνωρίζουμε λίγα πράγματα...

10 χρόνια ήταν ζευγάρι με την Άριν Ντρέικ-Λι [φωτό κάτω] ο Τζέσι Γουίλιαμς, πέντε από τα οποία παντρεμένοι, ενώ έχουν μαζί δυο παιδιά. Οι τελευταίες πληροφορίες, όμως θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει. Και μάλιστα με... παρασκήνιο.

💔 #JesseWilliams and wife #ArynDrakeLee are splitting after 5 years of marriage, they have 2 young children

A post shared by GOSSIPBOY? (@gossipboyofficial) on

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Γουίλιαμς και η Λι βρίσκονται σε διάσταση περίπου έναν χρόνο όμως μόλις πρόσφατα εκείνος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Και η αφορμή, φαίνεται ότι είναι η σχέση που δημιούργησε στο μεταξύ με μια διάσημη -και πολύ όμορφη- νεαρή ηθοποιό.

Ο λόγος για τη Μίνκα Κέλι [φωτό κάτω] με την οποία έχουν «εντοπιστεί» μαζί τη στιγμή που προσπαθούο να μην «εντοπιστούν» μαζί.

«Εκείνος φορούσε την κουκούλα του και εκείνη καπέλο, όμως εγώ τους αναγνώρισα αμέσως», μεταφέρει πηγή του TMZ τονίζοντας ότι ο τρόπος με τον οποίο κινούνταν και οι δυο ήταν πολύ ρομαντικός και έδειχναν ότι ήταν ζευγάρι 100%.

Αναμένοντας τα επίσημα «φανερώματα» λοιπόν...