Τρελή διατροφή ζητά η Μουρ από τον Κούτσερ

08.03.2013
Η τελευταία πράξη στο "έργο" που παίζεται ανάμεσα στο πάλαι ποτέ ερωτευμένο ζευγάρι αναμένεται να είναι γραμμένη με… αίμα.

Ώρα μηδέν για την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) που οδεύουν –επιτέλους- και προς την τυπική λύση του γάμου τους. Με μεγάλο κόστος, όμως…

Το διάσημο ζευγάρι χώρισε τον Νοέμβριο του 2011 όταν έγινε γνωστό ότι ο 35χρονος ηθοποιός κεράτωσε την 50χρονη σύζυγό του –και μάλιστα την παραμονή της έκτης επετείου τους.

Εκείνη κατάρρευσε και μόλις τώρα δείχνει να ξαναβρίσκει τον εαυτό της ενώ ο Κούτσερ ετοιμάζεται ήδη να παντρευτεί τη νυν σύντροφό του, Μίλα Κούνις (Mila Kunis).

Για τον λόγο αυτό ο Άστον έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες δεν παρουσιάζει καμία αξίωση από την πρώην σύζυγο, ενώ φαινόταν διατεθειμένος να της δώσει όλα όσα ζητούσε.

Τελευταίες πληροφορίες όμως, τον θέλει να "μουλάρωσε" τονίζοντας ότι "δεν της χρωστά τίποτα" –παρόλο που έκανε τρελά λεφτά από τη στιγμή που τη γνώρισε και μετά- και να μη συμφωνεί μαζί της ιδιωτικά για τους όρους του διαζυγίου.

Έτσι η Ντέμι αναγκάστηκε να περάσει στην αντεπίθεση.

Ήρθε η ώρα να καταθέσει και εκείνη επίσημα αίτηση διαζυγίου και σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι απαιτήσεις της είναι… σκληρές.

Οι πληροφορίες του δικτύου αναφέρουν ότι η Μουρ ζητά υψηλότατη διατροφή από τον Κούτσερ ενώ ταυτόχρονα απαιτεί να πληρώσει εκείνος όλα τα δικαστικά έξοδα.

Για την ιστορία,ως ημερομηνία χωρισμού στα έγγραφα αναφέρεται η 17η Σεπτεμβρίου 2011 –ακριβώς η επομένη του κέρατου.

Πάντως είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δύο εκπροσωπούνται από δικηγόρους-σταρ στο είδος τους.

Ο μεν Κούτσερ έχει προσλάβει τη Λόρα Βάσερ (Laura Wasser) που έχει εκπροσωπήσει μεταξύ άλλων την Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), η δε Μουρ επέλεξε τον Γουίλιαμ Μπέσλοου (William Beslow), στη λίστα του οποίου βρίσκεται μεταξύ άλλων και η Λίντα Ευαγγελίστα (Linda Evangelista).

Ζ. Κ.