Γκάφα "αλα Κέιτ" η Σίμπσον, αλλά πιο χοντρή

07.03.2013
Η διάσημη ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και αποκάλυψε το φύλο του… κατά λάθος.

Πριν από λίγες μέρες έκανε το ίδιο η πριγκίπισσα Κέιτ (Kate) και να που ήρθε η σειρά της Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) να "ξεράσει" το μυστικό της, χωρίς να το θέλει…

Η 32χρονη Τζέσικα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον (Jimmy Fallon) και μιλώντας για την εγκυμοσύνη, το έκανε το λάθος…

"Είναι μια τελείως διαφορετική εγκυμοσύνη. Νιώθω απαίσια. Κάνω συνέχεια εμετό. Και το παράξενο είναι ότι δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ένα 'λουκανικάκι' θα μπορούσε να μου προκαλέσει ναυτία", είπε η Τζέσικα ανοίγοντας αμέσως διάπλατα τα μάτια της όταν συνειδητοποίησε τι είχε ξεστομίσει.

"Ωχ, όχι! Μόλις είπα σε όλο τον κόσμο ότι περιμένω αγόρι", αναστέναξε λυπημένα η Σίμπσον –επιβεβαιώνοντας στην ουσία την είδηση, μήπως και κάποιος δεν το είχε καταλάβει!

Το πρώτο μωράκι της Τζέσικα και του αρραβωνιαστικού της Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson), η μικρή Μάξουελ (Maxwell) ήρθε τον Μάιο του 2012.

Φήμες θέλουν το ζευγάρι να ονομάζει το δεύτερο παιδάκι του "Έις" (Ace), δηλαδή "Άσο".

Όσο για τον γάμο; Ούτε λόγος ακόμη. "Όλο το προγραμματίζω και όλο μένω έγκυος", είχε πει πρόσφατα η Σίμπσον. Οπότε, προς το παρόν αναβάλλεται, πάλι!

Ζ. Κ.