Τα μυστικά σχέδια του Γουίλιαμ και της Κέιτ

12.03.2013
Το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας που περιμένει το πρώτο του παιδάκι πήρε κάποια πολύ ευχάριστα νέα πρόσφατα και ξεκινάει το… χτίσιμο.

Η ανακαίνιση στο διαμέρισμα του Γουίλιαμ (William) και της Κέιτ (Kate) στο παλάτι του Κένσινγκτον όπου πρόκειται να αποτελέσει και τη μόνιμη κατοικία τους κοντεύει να ολοκληρωθεί και φαίνεται ότι συνέχεια έχει το εξοχικό τους.

Υπεύθυνοι του παλατιού μόλις έβγαλαν την άδεια για μια σειρά εργασιών στο Άμερ Χολ (Ammer Hall), δηλαδή την κατοικία που βρίσκεται στο κτήμα Νόρφολκ της βασίλισσας, ώστε να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του ζεύγους και να αποτελέσει τη νέα τους εξοχική κατοικία.

Το σπίτι αυτό, που λέγεται ότι επί χρόνια στέγασε τον παράνομο έρωτα του πρίγκιπα Καρόλου (Charles) και της Καμίλα (Camilla), είχε από καιρό "δοθεί" στο πριγκιπικό ζεύγος αλλά φαίνεται ότι ήρθε η ώρα και για τα επίσημα.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ήθελαν πολύ αυτό το εξοχικό είναι ότι καθώς βρίσκεται στη μέση της απέραντης έκτασης που αποτελεί το βασιλικό κτήμα του Σάντρινγκχαμ, ελπίζουν ότι τον καιρό που θα περνούν εκεί θα έχουν την ησυχία τους χωρίς τον φόβο ότι κάποιος παπαράτσι θα τους τσακώσει σε κάποια άλλη.... "ακατάλληλη" στιγμή.
Ζ. Κ.