Η αβάσταχτη μοναξιά της πριγκίπισσας Κέιτ

04.03.2013
Δύσκολες στιγμές έζησε το σαββατοκύριακο η εγκυμονούσα δούκισσα του Κέιμπρτιτζ καθώς αναγκάστηκε να στερηθεί μια πολύ αγαπημένη της ασχολία.

Η Κέιτ (Kate) ταξίδεψε στις Ελβετικές Άλπεις μαζί με τον σύζυγο και τον κουνιάδο της για να παραβρεθούν στον γάμο του καλού τους φίλου Μαρκ Τόμλινσον (Mark Tomlinson) με τη χρυσή ολυμπιονίκη Λόρα Μεχτολσέιμερ (Laura Bechtolsheimer).

Και όπως ήταν φυσικό, οι διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις αποτέλεσαν την τέλεια αφορμή για νέες καταβάσεις στις πλαγιές του χειμερινού θερέτρου τους φιλοξένησε, καθώς όλοι στην παρέα είναι δεινοί σκιέρ.

Εκεί ακριβώς ήταν και το πρόβλημα της Κέιτ, γιατί ενώ όλοι φόρεσαν τα σκι τους και πήραν το λιφτ για τις χιονισμένες πλαγιές, εκείνη έμεινε στο σαλέ να τους παρακολουθεί.

Η αγάπη της 30χρονης δούκισσας για τα σπορ γενικά και το σκι ειδικά είναι γνωστή οπότε και η στεναχώρια της που το στερήθηκε αναμενόμενη.

Βέβαια, όπως ανέφεραν πηγές, οι Κέιτ φρόντισε να εκμεταλλευτεί προς όφελός της την ευκαιρία που της δόθηκε και απόλαυσε την ηλιόλουστη μέρα κάνοντας βόλτες στα χιόνια φορώντας μάλιστα κοντομάνικο πουκαμισάκι…

Στη συνέχεια, όσο ο Γουίλιαμ (William) και ο Χάρι (Harry) έκαναν το σκι τους, εκείνη –με μερικούς της παρέας που είχαν επιστρέψει ή έκαναν το διάλειμμά τους- ήπιε τσαγάκι και τσίμπησε ελαφρά το μεσημέρι, ενώ αργότερα στον γάμο το πριγκιπικό τρίο έδωσε δυναμικό "παρών" σε όλες τις εκδηλώσεις.

Ζ. Κ.