Τι έστειλε τη βασίλισσα Ελισάβετ στο νοσοκομείο;

04.03.2013
Πρώτη φορά ύστερα από 10 χρόνια η βρετανίδα μονάρχης χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το παλάτι του Μπάκινχαμ, η βασίλισσα Ελισάβετ (queen Elisabeth) εισήχθη στο νοσοκομείο την Κυριακή το απόγευμα με έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Κυρίως για προληπτικούς λόγους, όπως σημειώθηκε.

Η 86χρονη εστεμμένη ένιωθε άσχημα από το πρωί, όμως δεν δέχτηκε να περιμένει νοσοκομειακό, παρά περπάτησε μόνη μέχρι το αυτοκίνητο, ζητώντας από όλους "να μην το κάνουν μεγάλο ζήτημα".
Μάλιστα, όπως μεταφέρουν πηγές του παλατιού, όση ώρα περίμενε να ετοιμαστούν τα πράγματά της και να φτάσει το αυτοκίνητο που θα τη μετέφερε στο νοσοκομείο, η Ελισάβετ βρήκε την ευκαιρία να βραβεύσει μέλος του προσωπικού της για την αφοσίωσή του, σε μια πολύ σύντομη και κλειστή τελετή.
Λόγω των εξελίξεων, όπως ήταν φυσικό, όλες οι επίσημες υποχρεώσεις της βασίλισσας ματαιώθηκαν μέχρι νεωτέρας ενώ το νοσοκομείο Κινγκ Έντουαρντ VII όπου νοσηλεύεται έχει κατακλυστεί από λουλούδια και ευχές πιστών της υπηκόων.
Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι πρόκειται για το ίδιο νοσοκομείο όπου τον Δεκέμβριο είχε νοσηλευτεί και η Κέιτ με έντονα συμπτώματα ναυτίας λόγω της εγκυμοσύνης της.
Η βασιλεία της Ελισάβετ μετρά 61 χρόνια και η τελευταία φορά που χρειάστηκε να νοσηλευτεί ήταν το 2003 για μια εγχείρηση στο γόνατο.
Περαστικά της.
Ζ. Κ.