Σοκ: Η Σπυροπούλου «τρώει» την Ελένη;

04.03.2013
Τις τελευταίες μέρες το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, που λήγει τον Ιούνιο, έχει έρθει στο προσκήνιο και πολλά ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, αλλά το τελευταίο που κυκλοφόρησε μάς προκάλεσε τεράστιο σοκι. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προπονείται για τη θέση της... βασίλισσας! Σοκι και δεός, λέμε. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και πώς φτάσαμε στο σημείο τα σενάρια να χρίζουν ως επικρατέστερη διάδοχο της την ξανθιά του Μες στην καλή χαρά.

Στον Alpha που λες έχει πέσει μεγάλος προβληματισμός με το συμβόλαιο της Ελένης, αφού είναι «βασιλικό» και μισθά της είναι όχι παχυλά, αλλά προκλητικά για την εποχή που διανύουμε. Για να καταλάβεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πακέτο που συμπεριλαμβάνει την αμοιβή της αλλά και το κόστος παραγωγής της εκπομπής, αγγίζει ή και ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ!!!

Έτσι, σκέφτονται να της προτείνουν να κάνει μία εκπομπή με σαφώς λιγότερο κόστος. Κι αυτό θα συμβεί, αν το Λενιώ μετακινηθεί στη βραδινή ζώνη με μία φτηνότερη εκπομπή και όχι καθημερινή! Αν τελικά συμφωνήσουν οι δυο πλευρές, τότε η Σπυροπούλου από τον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού (και από μοντέλο της Μενεγάκη πέρυσι) μέσα σε δύο χρόνια θα γίνει η... διάδοχος της Ελένης με δόξες τιμές και κάθε επισημότητα!

Πηγή: TV menu