Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Στην Καραϊβική με τα... πεθερικά

05.02.2013
Διακοπούλες λέγεται ότι κάνει το πριγκιπικό ζεύγος. Αλλά όχι μόνο του!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun", μόλις πήρε το ΟΚ από τους γιατρούς της Κέιτ (Kate) ότι μπορεί να ταξιδέψει, ο Γουίλιαμ (William) την πήρε από το χέρι και πήγαν στο νησί Μιστίκ να ξεκουραστούν λίγες μέρες.

Το ζευγάρι λέγεται ότι μένει σε μια εντυπωσιακή βίλα προς £19.000 την εβδομάδα, πιθανότατα η ίδια που είχαν επιλέξει και παλιότερα καθώς το συγκεκριμένο νησί της Καραϊβικής είναι αγαπημένος τους προορισμός. Υπολογίζεται ότι ο Γουίλς και η Κέιτ έχουν κάνει διακοπές στο Μιστίκ περισσότερες από έξι φορές από τότε που έγιναν ζευγάρι.

Μόνο που αυτή τη φορά το ζεύγος δεν πήγε για ρομαντικές διακοπές. Μαζί τους λέγεται ότι είναι οι γονείς της Κέιτ, Κάρολ και Μάικλ, με τους οποίους ο Γουίλιαμ λέγεται ότι έχει πολύ καλές σχέσεις.

Στο μεταξύ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν πληροφορίες που έρχονται από γνωστή εταιρεία προϊόντων οικιακών τεστ γονιμότητας και εγκυμοσύνης, σύμφωνα με την οποία οι πωλήσεις των προϊόντων της από τη στιγμή που η Κέιτ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της παρουσίασαν "τρελή" άνοδο. Τυχαίο;

Αποκλείεται…

Ζ. Κ.