Σέριλ Κόουλ: η πριγκίπισα έχει πολύ όμορφα στηθάκια

22.10.2012
Έναν απρόσμενο σύμμαχο είχε η δούκισσα του Κέιμπριτζ σχετικά με το πρόσφατο γυμνό της σκάνδαλο, που όμως άνοιξε νέο μέτωπο!


Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Style", η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) ρωτήθηκε σχετικά με τις τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ (Kate) που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο προκαλώντας μεγάλο σάλο παγκοσμίως.

"Απαράδεκτο. Εκείνοι περνούσαν μια άκρως ιδιωτική στιγμή και η ηρεμία τους παραβιάστηκε", δήλωσε η 29χρονη τραγουδίστρια, αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

"Πάντως, έχει όντως πολύ όμορφα στηθάκια, έτσι δεν είναι;", συνέχισε η Σέριλ μην μπορώντας να αντισταθεί στην ευκαιρία για ένα προσωπικό σχόλιο!

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν πριν από μερικούς μήνες όταν η Κόουλ συμμετείχε στις εκδηλώσεις για το Χρυσό Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ και έχει μόνο καλά λόγια να πει για τη σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William).

"Περάσαμε τέλεια. Είναι μια πολύ συνηθισμένη γυναίκα", παραδέχτηκε η Σέριλ, εξηγώντας ότι το λέει μόνο σε σχέση με την ιδιότητά της.

"Όχι μόνο επειδή είναι πριγκίπισσα. Είναι πολύ εύκολη σαν άνθρωπος", ξεκαθάρισε η τραγουδίστρια η οποία έχει ταχθεί δημοσίως και υπέρ του πρίγκιπα Χάρι (prince Harry) και του δικού του γυμνού σκανδάλου.

"Εντάξει, δεν είναι και το πιο έξυπνο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει κάποιος στη δική του θέση, όμως η Νταϊάνα (Diana) δεν ήθελε να έχουν τα παιδιά τους φυσιολογικές ζωές; Ε, και τι πιο φυσιολογικό από το να βγάλει κάποιος τα ρούχα του στο Βέγκας", δήλωσε η Σέριλ Κόουλ και… έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Ζ. Κ.