Η κόρη της Γουίτνεϊ επιβεβαιώνει τον αρραβώνα με τον αδελφό της!

11.10.2012
Το κρυφτούλι τελείωσε για την Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) που παραδέχτηκε ότι ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα.


Τον Αύγουστο ο Νικ Γκόρντον (Nick Gordon), θετός γιος της Γουίτνεϊ Χιούστον (Witney Houston), άρα και αδελφός της 19χρονης κόρης της, της πρόσφερε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, όμοιο με το δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Κέιτ (Kate).

Τότε το ζευγάρι είχε διαψεύσει τις φήμες περί επισημοποίησης της σχέσης τους, υποστηρίζοντας ότι το κόσμημα "ήταν απλά ένα δώρο".

Φαίνεται, όμως, ότι τελικά δεν ίσχυε αυτό, αλλά –για κάποιον λόγο- τότε να πουν την αλήθεια.

Τώρα λοιπόν, και ενόψει της πρεμιέρας του οικογενειακού ριάλιτι (The Houstons On our Own) που αναμένεται στο Ε!Online, υπεύθυνοι του καναλιού που έχουν δει έτοιμα κομμάτια του μεταφέρουν το "σοκ των Χιούστον" όταν η Μπόμπι τους ανακοινώνει τα σχέδιά της να παντρευτεί τον Νικ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ του ριάλιτι στο βίντεο που ακολουθεί, η οικογένεια δεν είναι υπέρ του γάμου. Ούτε καν της σχέσης με θείους να αναρωτιούνται "πώς είναι δυνατόν από θετός γιος να γίνεις… γκόμενος".

Ωστόσο, η νεαρή κοπέλα φαίνεται αποφασισμένη να ακολουθήσει την καρδιά της τονίζοντας "Θέλουν να μας δουν να αποτύχουμε, αλλά δεν θα αποτύχουμε ό,τι και να κάνουν".

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 24 Οκτωβρίου και ακολουθεί τον αδελφό της Γουίτνεϊ, Γκάρι, τη γυναίκα του και μάνατζερ της σταρ, Πατ, την κόρη τους, Ράια, την Μπόμπι Κριστίνα και τη γιαγιά Σίσι Χιούστον "στην μετά θάνατον εκείνης εποχή".

Τα σχόλια φυσικά, δικά σας.

Ζ. Κ.