Ξαφνικό διαζύγιο για τον Ράσελ Κρόου

15.10.2012
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η σύζυγός του θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, γι' αυτό και η είδηση για τον χωρισμό τους να πέφτει ως κεραυνός εν αιθρία στον... πλανήτη Χόλιγουντ.


Ο Ράσελ Κρόου (Russell Crowe) και η Ντανιέλ Σπένσερ (Danielle Spencer) παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2003 και έχουν μαζί δυο γιους, τον 8χρονο Τσαρλς (Charles) και τον 6χρονο Τένισον (Tennyson).

Σύμφωνα με την αυστραλέζικη εφημερίδα "The Sunday Morning Herald", o 48χρονος σταρ και η 43χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια σύζυγός του "χώρισαν απόλυτα φιλικά ύστερα από εννέα χρόνια γάμου".

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον Κρόου αποφασισμένο να στρέψει πια όλη του την ενέργεια και τη δύναμη στη δουλειά του.

Όσο για τους λόγους του χωρισμού, ενώ επίσημα δεν δόθηκε κάποια εξήγηση, οι κακές γλώσσες θεωρούν ότι όσο και αν προσπάθησε η ήρεμη Ντανιέλ να εξημερώσει τον "άγριο" Ράσελ, εκείνος πάντα της... ξέφευγε. Είναι και τα θεματάκια που έχει ανοιχτά οι Κρόου με το αλκοόλ... Ποιος ξέρει...

Βέβαια, πέρσι τον χειμώνα, η κυρία Κρόου είχε δώσει αφορμή στους καλοθελητές όταν είχε εμφανιστεί μαζί με τον Ντάμιεν Γουάιτγουντ (Damien Whitewood) -καβαλιέρος της στο σόου "Dancing with the stars" όπου συμμετείχε- σε... ύποπτο ραντεβού και μάλιστα "μεθυσμένο".

Αμέσως μετά όμως, ο Ράσελ θέλοντας να κλείσει τα στόματα έκανε δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του δίνοντάς της και ένα παθιάρικο φιλί στο στόμα... Όμως αυτά, όπως είπαμε... πέρσι!

Αυτή την εποχή, ο Ράσελ γυρίζει την τελευταία του ταινία "Νώε" στις ΗΠΑ, για τις ανάγκες της οποίας έχει γίνει αγνώριστος, με πολλά παραπάνω κιλά και μούσι, όπως είναι αναμενόμενο...

Ζ. Κ.