Τα τσαλίμια της Μαντόνα ξετρέλαναν τον πρώην!

15.10.2012
Διάσημη –μεταξύ άλλων- για την προκλητική της φύση, η βασίλισσα της ποπ ανέβηκε στη σκηνή και "πέταξε έξω" τα μάτια του Σον Πεν (Sean Penn).


Η Μαντόνα (Madonna) και ο 52χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης ήταν παντρεμένοι από το 1985 μέχρι το 1989 ενώ η σχέση τους χαρακτηρίζεται –τουλάχιστον- θυελλώδης.

Ο γάμος των δύο σταρ δεν στέριωσε όμως ο χωρισμός τους δεν ήταν κακός, οπότε κάθε φορά που συναντιούνται η επικοινωνία είναι "πολύ καλή μεταξύ τους", σύμφωνα με κοινούς γνωστούς.

Αυτή τη φορά όμως μάλλον τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο με την 54χρονη τραγουδίστρια να έχει σαφώς το… πάνω χέρι!

Ο Πεν λέγεται ότι πήγε να θαυμάσει την πρώην σύζυγό του στη συναυλία που έδωσε στο Στέιπλς Σέντερ του Λος Άντζελες την Πέμπτη και μάλιστα βρέθηκε στην πρώτη πρώτη σειρά.

Εκείνη τον εντόπισε αμέσως και φαίνεται ότι αποφάσισε να τον… ξεκάνει με τα τσαλίμια της!
"Ο Σον Πεν είχε λαχανιάσει! Χάιδευε το στήθος του, σκούπιζε το μέτωπό του. Έδειχνε να… ταλαιπωρείται!" μεταφέρουν πηγές του Radar Online, τονίζοντας ότι κάθε φορά που η Μαντόνα έσκυβε ή χαϊδευόταν –όπως ξέρει να κάνει πολύ καλά- ο Σον βαριανάσανε, αλλά έδειχνε να το απολαμβάνει.

"Κάποια στιγμή, η Μαντόνα κοίταξε τον Σον κατάματα, χαμογέλασε, άνοιξε το φερμουάρ, κατέβασε το παντελόνι της και έδειξε τον ποπό της στο κοινό, αλλά ήταν σαν να το αφιερώνει προσωπικά σε εκείνον, ο οποίος παρεμπιπτόντως λίγο έλειψε να λιποθυμήσει από την ένταση", μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες υπογραμμίζοντας την άψογη κατάσταση στην οποία διατηρεί τα οπίσθιά της η βασίλισσα της ποπ.

Η βραδιά προφανώς είχε και συνέχεια γιατί μετά το τέλος της συναυλίας ο Πεν εντοπίστηκε να οδεύει προς το τρέιλερ της Μαντόνα, αλλά μόνο να την υποθέσουμε μπορούμε…

Ζ. Κ.