Πώς την πάτησε έτσι ο Ρόμπι Γουίλιαμς;

10.10.2012
Μεγάλη γκάφα έκανε ο διάσημος τραγουδιστής και μάλιστα την αποκάλυψε ο ίδιος.



Ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) έγινε πρόσφατα μπαμπάς και με αυτή την αφορμή μίλησε στη γερμανική έκδοση το περιοδικού "GQ" για τα παράξενα ονόματα που επιλέγουν οι διάσημοι για τα παιδιά τους, προχωρώντας μάλιστα και σε… χαρακτηρισμούς.

Έχοντας ήδη ονομάσει την κορούλα του Θεοδώρα "Τέντι", ο 38χρονος τραγουδιστής εξήγησε ότι "αν δεν ονομάσεις το παιδί σου Μάικλ ή Πίτερ ή Τζούλια, τότε μένουν μόνο τα σελέμπριτι ονόματα που είναι όλα ηλίθια".

Στη συνέχεια μάλιστα αφηγήθηκε και ένα άκρως ντροπιαστικό περιστατικό με πρωταγωνιστές τον ίδιο την Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) και τον σύζυγό της, Κρις Μάρτιν (Chris Martin), οι οποίοι έχουν ονομάσει την 8χρονη κορούλα τους, Απλ (Apple) που σημαίνει "μήλο".

"Πρόσφατα οι δυο τους ήρθαν στο σπίτι μου για ένα πάρτι. Η Γκουίνεθ με πλησίασε κάποια στιγμή με τη μικρή και εγώ ρώτησα 'Θέλει μήπως η μικρή μέλον (δηλαδή πεπόνι) ένα μήλο;'", αποκάλυψε ο Ρόμπι τονίζοντας πόσο άσχημα ένιωσε που μπέρδεψε τα… φρούτα!

"Όμως, αυτό συμβαίνει όταν έχεις ένα τόσο ηλίθιο όνομα. Κανονικά έπρεπε να σώζεις το παιδί σου από κάτι τέτοιο", συμπλήρωσε ο Γουίλιαμς που γενικά δεν μασάει τα λόγια του.

Όσο για την αντίδραση της Πάλτροου; Κανένα σχόλιο!

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε τον Ρόμπι Γουίλιαμς στην επιτυχία του με τίτλο "Candy".

Ζ. Κ.