Το άγνωστο δράμα του πρίγκιπα Γουίλιαμ

09.10.2012
Δύσκολες στιγμές περνά αυτό τον καιρό ο δεύτερος στη σειρά για τη διαδοχή στον βρετανικό θρόνο καθώς έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.


Όπως έγινε γνωστό και επισήμως, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) ακύρωσε μερικές από τις επίσημες υποχρεώσεις του για αυτή την εβδομάδα καθώς θα χρειαστεί να παραβρεθεί στην κηδεία της λατρεμένης του νταντάς.

Η Όλγα Πάουελ (Olga Powell) φρόντιζε τον Γουίλιαμ και τον αδελφό του, Χάρι (Harry) για πολλά χρόνια συμπεριλαμβανομένων και των δύσκολων καιρών με το διαζύγιο των γονιών τους.

Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη σε ιδιωτικό χώρο και λόγω της ιδιαίτερης και τόσο στενής σχέσης που είχε με την 80χρονη γυναίκα ο πρίγκιπας αποφάσισε να παραστεί ο ίδιος, γι' αυτό και η σύζυγός του θα αναγκαστεί να τον εκπροσωπήσει στις ήδη προγραμματισμένες υποχρεώσεις τους.

Μάλιστα, δεδομένης της απουσίας του μικρού πρίγκιπα ο οποίος βρίσκεται στο Αφγανιστάν όπου υπηρετεί για λίγους μήνες ακόμη, ο Γουίλιαμ θα αποτίσει τα σέβη και των δύο.

Κατά τα άλλα, η πρώτη εμφάνιση της νεαρής δούκισσας του Κέιμπριτζ μετά το γυμνό σκάνδαλο που σόκαρε την ίδια και το παλάτι πριν από λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε. Η ίδια παρουσιάστηκε χαμογελαστή, αλλά όχι και ιδιαίτερα χαλαρή…

Ζ. Κ.