Η Σέριλ Κόουλ χρεώνει στους θαυμαστές £350 το αυτόγραφο

14.06.2012
Δεν μας τα λέει καλά τα πράγματα η διάσημη τραγουδίστρια που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των θαυμαστών της. Που δεν έχουν και άδικο!


Τα νέα για τη σόλο περιοδεία της στη Βρετανία ενθουσίασαν τους θαυμαστές της αλλά το όλο θέμα γύρισε εναντίον της όταν έγινε γνωστό ότι η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) χρέωνε £350 (€432) σε όποιον ήθελε να τη γνωρίσει προσωπικά.

Συγκεκριμένα αυτό που έγινε είναι το εξής: Τα εισιτήρια για την περιοδεία βγήκαν προς πώληση στο διαδίκτυο χθες το βράδυ και το TicketWeb ανακοίνωσε ότι θα προσφερθεί ένα ειδικό πακέτο που θα περιλαμβάνει εκτός του εισιτηρίου για το σόου, μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο από τη σταρ στα παρασκήνια.

Αυτό δεν είναι κάτι περίεργο σε αντίστοιχες περιπτώσεις, αλλά για κάποιον λόγο εξόργισε το κοινό, που δεν κατέβαλε καμία προσπάθεια να το κρύψει. Αντίθετα μάλιστα.

Το διαδίκτυο ξεχείλισε με θυμωμένα μηνύματα θαυμαστών αρκετοί εκ των οποίων αναφερόταν και στην πολύ άσχημη εμφάνιση που έκανε πρόσφατα η Σέριλ τραγουδώντας μαζί με τον Γκάρι Μπάρλοου (Gary Barlow) στις εκδηλώσεις για το διαμαντένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισσάβετ. (Θα καταλάβετε τι εννοούν βλέποντας –ή μάλλον ακούγοντας- το δεύτερο από τα βίντεο που ακολουθούν).

Υπήρξαν φυσικά και μηνύματα θαυμαστών που ανυπομονούν να δουν τη Σέριλ και δεν υπολογίζουν έξοδα, αλλά, όπως ήταν φυσικό, η προσοχή στράφηκε σε εκείνα που εστιάζουν στο… πρόβλημα.

Ζ. Κ.