Η κατάντια της Όπρα: παρεούλα με τους Καρντάσιαν

15.06.2012
Μεγάλες στιγμές ζει σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν. Κι αυτό, γιατί η βασίλισσα της tv Όπρα Γουίνφρεϊ αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί τους.

Μεγάλες στιγμές ζει σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν. Κι αυτό, γιατί η βασίλισσα της tv Όπρα Γουίνφρεϊ αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί τους.

Σε μια συνέντευξη που θα δούμε την Κυριακή, η 58χρονη Όπρα συναντά την οικογένεια Καρντάσιαν και η ίδια η τηλεπαρουσιάστρια θέλησε να εξηγήσει την απόφασή της να ασχοληθεί με το πολιτισμικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα Καρντάσιαν.

Από τη σελίδα της στο Facebook, η Όπρα ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει την ... κατάντια της:

''Τους Καρντάσιαν δεν τους γνώριζα. Λίγα αποσπάσματα είχα παρακολουθήσει από το ριάλιτι σόου τους. Ήθελα να καταλάβω πως κατάφερε η οικογένεια αυτή να γίνει πολιτισμικό φαινόμενο. Γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που λατρεύουν να παρακολουθούν κάθε κίνηση των Καρντάσιαν; Και φυσικά, γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί που τους μισούν. Πόσο εγωκεντρικοί είναι; Μήπως είναι απλά γνωστοί για να είναι γνωστοί;''

Η Όπρα τόνισε πάντως, πως είναι η πρώτη φορά που μια συνέντευξη διαρκεί τόσο πολύ, αφού έπρεπε να μιλήσει με όλους τους Καρντάσιαν: την Κόρτνεϊ (και τον σύντροφό της Σκοτ), την Κιμ, την Κλόε (και τον σύζυγό της Λαμάρ), τον Ρομπ, τη μαμά Κρις, τον πατριό Μπρους Τζένερ και τις δύο κόρες του από προηγούμενο γάμο.

Φυσικά, πρωταγωνιστικό ρόλο στην συνέντευξη είχε η Κιμ Καρντάσιαν η οποία αποκάλυψε χωρίς φόβο και πάθος γιατί χώρισε μετά από 72 ημέρες γάμου κι αν τελικά ο γάμος της με τον μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρεϊς υπήρξε διαφημιστικό κόλπο.

Η Κιμ δεν δίστασε να ποστάρει και φωτογραφία μαζί με την Όπρα στο λογαριασμό της στο Instagram σχολιάζοντας:

''Δεν τρέχει και τίποτα αλλά μόλις έφυγε η Όπρα από το σπίτι της μαμά μου. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα''!

Η έτερη αδερφή Κόρτνεϊ πόσταρε στο Twitter:

''Μια περίεργη ημέρα η σημερινή. Μας πήρε συνέντευξη η βασίλισσα Όπρα. Δεν υπάρχουν λόγια να να περιγράψουν την απίστευτη εμπειρία εκτός από το Αhhhhhhhhhhhhhhhh''.

Στις κορυφαίες στιγμές της συνέντευξης και στο απόσπασμα που είδαμε, η Όπρα ρωτά την μητέρα Κρις αν νιώθει πως κάποιες φορές έχει εκπορνεύσει τα παιδιά της! Τι να πει κανείς! Περισσότερα την Κυριακή!

Κατερίνα Π.