Δείτε τον Μάθιου ΜακΚόναχι γαμπρό!

14.06.2012
Για όσους δεν πίστεψαν ότι ο πιο ορκισμένος εργένης του Χόλιγουντ παντρεύτηκε… ιδού τα πειστήρια!


Ο Μάθιου ΜακΚόναχι (Matthew McConaughey) ντύθηκε γαμπρός και ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης και δύο παιδιά (!) την αποκατέστησε την αγαπημένη του Καμίλα (Camila) η οποία μάλιστα από εδώ και μπρος υιοθετεί το επώνυμό του.

Αμέσως μετά τον γάμο τους, λοιπόν, ο Μάθιου και η Καμίλα ΜακΚόναχι, πόζαραν ευτυχισμένοι για το εξώφυλλο του περιοδικού "People" αποδεικνύοντας τελικά πως όσο "αντισυμβατική" και αν ήταν μέχρι τώρα η ζωή τους, στον γάμο, τήρησαν τις παραδόσεις.

Ο 42χρονος ηθοποιός ήταν κούκλος μέσα στο μαύρο σμόκιν του, ενώ η 29χρονη αγαπημένη έλαμπε φορώντας ένα ολοκέντητο νυφικό με δαντελένια μακριά μανίκια και ασορτί πέπλο.

"Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε το τελετουργικό του γάμου ως μια ακόμη ευκαιρία για μια περιπέτεια που θα ζήσουμε μαζί", εξήγησε ο ΜακΚόναχι μιλώντας στο περιοδικό, ενώ η σύζυγός του –πλέον- εστίασε στον ρόλο των παιδιών τους (του 3χρονου Λιβάι και της σχεδόν 2 ετών Βίντα) στην όλη διαδικασία.

"Όλως παραδόξως, τα παιδιά ήταν σαν να είχαν καταλάβει ακριβώς τι συνέβαινε ως προς το πνευματικό στοιχείο της τελετής", ομολόγησε συγκινημένη η Καμίλα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του "Us Weekly" το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους ψιθυριστά, ο ένας στο αυτί του άλλου.

Να ζήσουν…

Ζωή Κίττα