Κέιτ: μία πριγκίπισσα στο σούπερ μάρκετ

06.05.2011
Ακριβώς μια εβδομάδα πέρασε από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και αν αναρωτιέστε πως περνά τις μέρες της η δούκισσα του Κέιμπριτζ, η απάντηση μπορεί να… ξαφνιάσει.


Ακριβώς μια εβδομάδα πέρασε από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και αν αναρωτιέστε πως περνά τις μέρες της η δούκισσα του Κέιμπριτζ, η απάντηση μπορεί να… ξαφνιάσει.

Όπως αποδεικνύεται και περίτρανα από τις φωτογραφίες, η Κάθριν (Catherine) έχει πάρει πολύ στα σοβαρά τον νέο της ρόλο: αυτόν της νοικοκυράς!

Και για του λόγου το αληθές, ο φακός συνέλαβε τη νιόπαντρη πριγκίπισσα στο σούπερ μάρκετ και μάλιστα να σέρνει η ίδια το καροτσάκι της περιχαρής.

Ντυμένη απλά, καθημερινά και κομψά, όπως πάντα, η Κάθριν έφτασε στο σούπερ μάρκετ της περιοχής της συνοδευόμενη από έναν φρουρό της ασφάλειάς της. Αφού του έδωσε λοιπόν τα κλειδιά του αυτοκινήτου (ένα Audi 3), τον άφησε στο πάρκινγκ και εκείνη προχώρησε για τα περαιτέρω, όπως η κάθε κοινή θνητή.

Αυτόπτες μάρτυρες μετέφεραν ότι η Κέιτ ήταν χαρούμενη και έκανε πολλά ψώνια, τα οποία έβαλε η ίδια στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της. Εξάλλου, όπως μάθαμε πρόσφατα, η Κέιτ αποφάσισε να απέχει από τα… εγκόσμια για λίγο καιρό.

Καλά πληροφορημένες πηγές κοντά στο Παλάτι, αναφέρουν ότι η νεαρή δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει σκοπό να ακολουθήσει το παράδειγμα της πεθεράς της, δούκισσας της Κορνουάλης, η οποία μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο (prince Charles) ανέλαβε έναν ρόλο μάλλον… υποστηρικτικό.

Έτσι, φαίνεται ότι για τα επόμενα δύο χρόνια, η Κάθριν δεν θα αναλάβει καμία υποχρέωση που θα απαιτεί την παρουσία της χωρίς τον σύζυγό της, και η ίδια θα επικεντρωθεί στο να γίνει καλή νοικοκυρά στο απομονωμένο σπιτικό τους.

Θυμίζουμε ότι κοινή επιλογή και των δύο ήταν να μη ζήσουν σε κάποιο από τα παλάτια της οικογένειας, αλλά σε ένα αγρόκτημα στην εξοχή, κοντά στη βάση της πολεμικής αεροπορίας όπου εργάζεται ο Γουίλιαμ, στο Άνγκλσεϊ.

Προς το παρόν, η πρώτη επίσημη υποχρέωση την οποία ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιήσουν από κοινού οι νιόπαντροι πρίγκιπες θα είναι η επίσκεψή τους στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι, ύστερα από ένα πιο σύντομο ταξίδι στον Καναδά.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Γουίλιαμ δεν έχει επισκεφτεί τις ΗΠΑ επίσημα ποτέ, αλλά έχει ταξιδέψει εκεί για διακοπές ως φοιτητής, ενώ για τη σύζυγό του, θα είναι η πρώτη επίσκεψη στη χώρα.

Ζωή Κίττα