Ο Γκάι Ρίτσι έκανε περιτομή για τη Μαντόνα

05.05.2011
Δεν υπάρχει όριο σε αυτά που μπορεί να κάνει ένας ερωτευμένος άντρας για την αγάπη του και ο 42χρονος σκηνοθέτης το αποδεικνύει περίτρανα.

Δεν υπάρχει όριο σε αυτά που μπορεί να κάνει ένας ερωτευμένος άντρας για την αγάπη του και ο 42χρονος σκηνοθέτης το αποδεικνύει περίτρανα.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο "στέλεχος" της Καμπάλα, ο Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) είχε υποβληθεί σε επέμβαση περιτομής για να αποδείξει στην τότε σύζυγό του, Μαντόνα (Madonna) πόσο πολύ στηρίζει τις θρησκευτικές τις πεποιθήσεις.

Το περιοδικό New York μεταφέρει πληροφορίες της Κάρεν Μπεργκ (Karen Berg), πνευματικής συμβούλου της 52χρονης βασίλισσας της ποπ, σύμφωνα με τις οποίες ο Ρίτσι αποχαιρέτησε το άκρο του ανδρισμού του με μεγάλη ευκολία προκειμένου να ευχαριστήσει την αγαπημένη του, η οποία λέγεται ότι υπέβαλε και τον γιο της, Ρόκο, στην ίδια επέμβαση.

Η Μαντόνα, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε ως καθολική, λέγεται ότι άκουσε πρώτη φορά για την Καμπάλα σε ένα δείπνο στο Λος Άντζελες το 1996, έγκυος ούσα στην Λούρδη (Lourdes).

Μάλιστα σε σχετικό άρθρο που είχε δημοσιευτεί το 2009 στη "Yediot Ahronot", τη μεγαλύτερη ημερήσια εφημερίδα του Ισραήλ, η διάσημη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι το περιστατικό συνέβη ακριβώς τη στιγμή που "ένιωθε ότι κάτι λείπει από τη ζωή της".

Έχοντας εφαρμόσει γιόγκα επί χρόνια και έχοντας μελετήσει βαθιά τις αρχές του Βουδισμού, Ταοϊσμού και των πρώτων χρόνων του Χριστιανισμού, η Μαντόνα ένιωσε ξαφνικά ότι "όλα μπήκαν στη θέση τους".

Η Μαντόνα παντρεύτηκε τον Γκάι Ρίτσι στις 22 Δεκεμβρίου 2000, τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, Ρόκο (Rocco) και ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε το 2008.

Κατά τα άλλα, οι φήμες θέλουν τον Ρίτσι –ο οποίος παραβρέθηκε στον πρόσφατο πριγκιπικό γάμο- να ετοιμάζεται να γίνει ακόμη μια φορά μπαμπάς αφού η 29χρονη αγαπημένη του Τζάκι Άνσλεϊ (Jacqui Ainsley) είναι έγκυος.

Από την άλλη πλευρά, η γνωστή για την αδυναμία της στους νεαρότερους άντρες Μαντόνα, τον τελευταίο καιρό λέγεται ότι έχει σχέση με τον 24χρονο χορευτή Μπραχίμ Ζαϊμπάς (Brahim Zaibas).

Ζωή Κίττα