Τι έκανες την παραμονή του γάμου, Χάρι;

09.05.2011
Σχεδόν 10 μέρες πέρασαν από τον πολυσυζητημένο πριγκιπικό γάμο στη Βρετανία και ήρθε η σειρά του κουμπάρου -και αδελφού του γαμπρού- να πάρει «πρωταγωνιστικό ρόλο» στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών.


Σχεδόν 10 μέρες πέρασαν από τον πολυσυζητημένο πριγκιπικό γάμο στη Βρετανία και ήρθε η σειρά του κουμπάρου -και αδελφού του γαμπρού- να πάρει «πρωταγωνιστικό ρόλο» στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών.

Η αφορμή δόθηκε από την ανάλυση των φωτογραφιών και της γενικότερης στάσης του πρίγκιπα Χάρι (prince Harry) στο πλευρό του αδελφού του τη μεγάλη του μέρα.

Ο μικρός πρίγκιπας εμφανίστηκε κομψότατος μέσα στην επίσημη στολή του και συνόδεψε τον γαμπρό Γουίλιαμ με το γνωστό του μόνιμο πονηρό χαμόγελο.

Ωστόσο, κάτι τα περισσότερο από το συνηθισμένο ανακατεμένα μαλλάκια του, κάτι το βαρύ βλέφαρο στο μάτι, το έλαβαν το… υπονοούμενο οι φυλλάδες και «λύσσαξαν».

Το έψαξαν, λοιπόν, το πράγμα και όπως προκύπτει, ο Χάρι πέρασε την παραμονή του γάμου του αδελφούλη του με έξαλλο γλέντι μέχρι πρωίας. Που να μπορέσει να ορθώσει ανάστημα την επομένη;

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Χάρι ήταν στο ξενοδοχείο «Goring» και διασκέδαζε στο κλειστό πάρτι που γινόταν εκεί μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι πληροφορίες θέλουν τον μικρό πρίγκιπα να φεύγει πηδώντας από το μπαλκόνι για να γλιτώσει τους φωτορεπόρτερ που καραδοκούσαν με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι του.

Τελικά, φαίνεται πως το χτύπημα δεν ήταν σοβαρό και γι’ αυτό δεν τον είδαμε να κουτσαίνει στον γάμο της 29ης Απριλίου.

Κατά τα άλλα και ενώ ο Γουίλιαμ και η Κάθριν έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους (και με το παραπάνω, καθώς η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει ήδη απαθανατιστεί να κάνει η ίδια τα ψώνια της σε σούπερ μάρκετ), ο Χάρι έκανε το ίδιο. Πάντα όμως με τον δικό του, παιχνιδιάρικο στυλ.

Έτσι, σε πρόσφατο αγώνα πόλο που πραγματοποιήθηκε στο Άσκοτ, ο 26χρονος πρίγκιπας απαθανατίστηκε να αστειεύεται με τη Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron), η οποία παρακολουθούσε επίσης τον αγώνα.

Ζωή Κίττα