Μαρινέλλα: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα» είπε στην κόρη της

27.09.2024
Μαρινέλλα: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα» είπε στην κόρη της
Papadakis Press
Όλες οι εξελίξεις με την υγεία της

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο η Μαρινέλλα μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου. Η μεγάλη τραγουδίστρια έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και παραμένει σε σταθερή αλλά ακόμα κρίσιμη κατάσταση.

Ο Γιώργος Λιάγκας από την εκπομπή του Το Πρωινό μετέδωσε σήμερα όλες τις τελευταίες πληροφορίες μέσα από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας της.

«Η Μαρινέλλα στα καμαρίνια είχε επικοινωνία και μιλούσε κανονικά. Σε Νιρβάνα μεν, όπως μου περιέγραψαν αλλά όταν ο Αντώνης Ρέμος έκλεισε την πόρτα του ασθενοφόρου επικοινωνούσε κανονικά. Η κατάσταση επιδεινώθηκε δραματικά στη διακομιδή.

Εχθές διάβαζα στα sites ότι είναι σε καταστολή και δεν επικοινωνεί. Η Μαρινέλλα επικοινωνεί. Έχει ένα εκτεταμένο αιμάτωμα στο ένα ημισφαίριο του εγκεφάλου της. Είναι σοβαρή η κατάσταση; Ναι είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση. Είναι αισιόδοξοι οι γιατροί; Ναι..

Στο νοσοκομείο το πρώτο βράδυ οι γιατροί μάζεψαν την οικογένειά της, θα το πω έτσι όπως είναι. Τους προετοίμασαν ακόμα και για το μοιραίο. Προχθές το βράδυ, όταν το νοσοκομείο υποδέχτηκε τη Μαρινέλλα τα πράγματα ήταν τραγικά» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Η Μαρινέλλα όμως που είναι ένας απίστευτος, το λέω και ανατριχιάζω, μαχητής, ανέτρεψε την κατάσταση μες στο βράδυ. Μάλιστα όταν ρωτήθηκαν οι δικοί της προχθές αν πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση με τεράστια επικινδυνότητα να πεθάνει κατά τη διάρκεια της εγχείρησης, γιατί είναι μια γυναίκα 86 ετών με βεβαρημένο ιστορικό τώρα με ένα εγκεφαλικό αιμορραγικό, είπαν οι δικοί της όχι, πάμε να δούμε πως θα το αντιμετωπίσει ο οργανισμός.

Μέσα στο χθεσινό βράδυ έγινε ένα θαύμα. Η Μαρινέλλα αντιμετωπίζει πολύ γενναία. Μου λένε οι γιατροί η καρδιά της είναι σαν καρδιά 50χρονης. Δουλεύει τόσο καλά που βοηθάει πάρα πολύ όλο το σώμα. Φοβούνται ένα ακόμα εγκεφαλικό, αυτό είναι οι κρίσιμες ώρες και που θα σταματήσει η αιμορραγία. Αυτή είναι η ιστορία όλη.

Ότι υπάρχουν ζημιές, υπάρχουν ζημιές, το αντιλαμβάνεστε όλοι. Χθες όλη μέρα η Μαρινέλλα είδε πολλές φορές την κόρη της, την Τζωρτίνα. Μπήκε πολλές φορές μέσα. Και θα σας πω και κάτι που ανατριχιάζω.

Η Μαρινέλλα μιλάει, η Μαρινέλλα τραγουδάει. Κάποια στιγμή λοιπόν η Μαρινέλλα είπε τα εξής λόγια στην κόρη της με χιούμορ, γιατί ακόμα και τώρα που έχει αντιληφθεί πλήρως, ξέρει τι έχει συμβεί, δεν είναι χαζή, είπε λοιπόν «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα». Σε μία από τις πολλές φορές που μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τη βλέπει.

Έχει ανάγκη η Μαρινέλλα να βλέπει την κόρη της και είναι η μόνη που τη βλέπει. Της τραγούδησε κιόλας, της ψέλλισε και κάποια λόγια τραγουδιών, για να καταλάβετε ότι η Μαρινέλλα έχει τεράστια θέληση, δίνει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή της. Και δεν μάχεται με φόβο, μάχεται με χιούμορ. Υπάρχουν ακόμα 2 κρίσιμα 24ωρα και κάθε λεπτό που περνάει είναι κέρδος.»

Τελευταία τροποποίηση στις 27.09.2024 - 11:55