Ξαφνική αποχώρηση από το Breakfast! Το σχόλιο της Χατζίδου

Ξαφνική αποχώρηση από το Breakfast! Το σχόλιο της Χατζίδου
Δεύτερη αποχώρηση από το πρωινό του Star

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως έχουν μια απώλεια αφού ο Στέλιος Δρουμαλιάς, ο ρεπόρτερ της εκπομπής που συμμετείχε και στο J2US πάει προς Κατερίνα Καινούργιου μεριά.

Σήμερα ο Σταύρος Βαρθαλίτης ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή μετά από 5 χρόνια.

«Δεν είμαι πολύ καλός στους αποχαιρετισμούς η αλήθεια να λέγεται ! Ένας κύκλος σχεδόν 5 ετών ολοκληρώθηκε και έχω να θυμάμαι πολλές ωραίες και δυνατές στιγμές ! Μέσα από το κανάλι του @starchanneltv που ανδρώθηκα στην τηλεοπτική μαγειρική και όχι μόνο, έχω να θυμάμαι πολλά ωραία πράγματα και μαθήματα που πήρα ! Θέλω να πω ένα ευχαριστώ από καρδιάς για την υπέροχη συνεργασία τόσων ετών! Του χρόνου όπως καταλάβατε δεν θα μαγειρεύουμε παρέα κάθε πρωί στο Breakfast@Star παρόλα αυτά ξέρετε ότι θα τα λέμε σίγουρα από εδώ δεν θα χαθούμε!

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι απέκτησα φίλους και ανθρώπους που ενώ δεν γνωριζόμασταν χρόνια καταλαβαινόμασταν με τα μάτια, ξέρουν εκείνοι!

Τέλος δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω εσάς, που ήσασταν η παρέα μου από το σπίτι και μαγειρεύαμε παρέα, για τη κριτική σας, καλή ή κακή, πάντα με έκανε καλύτερο και ήταν ευπρόσδεκτη!
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού λοιπόν και εύχομαι να χαθεί η σκέψη σας μέσα στο μπλε τις θάλασσας , σε ωραία ταβερνάκια και αμέτρητα παγωτά»

Κι από κάτω η παρουσιάστρια της εκπομπής Ελένη Χατζίδου σχολίασε: «Σ’ αγαπάμε. Είσαι δύναμη»

Καμία κουβέντα φυσικά αν έφυγε ο ίδιος, δηλαδή με δική του απόφαση για τους δικούς του λόγους ή αν τον έφυγαν γιατί στις περισσότερες τηλεοπτικές κριτικές που δέχτηκε η εκπομπή η ενότητα της μαγειρικής «έτρωγε ξύλο» στα αρνητικά σχόλια. Αργά ή γρήγορα βέβαια θα μαθευτεί κι αυτό.