«Αχ, Θάλασσα»: Πού αλλού αφιερώνει η Μαρίνα Σάττι το clip της εκτός από τον πατέρα της

18.07.2024
«Αχ, Θάλασσα»: Πού αλλού αφιερώνει η Μαρίνα Σάττι το clip της εκτός από τον πατέρα της
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων

Η Μαρίνα Σάττι παρουσίασε ένα νέο τραγούδι, διαφορετικό από αυτά που την έκαναν διάσημη παγκοσμίως, για σημαντικό σκοπό. Το «Αχ, Θάλασσα», σε μουσική δική της και του Νίκου Κωδωνά και στίχους της Λένας Κιτσοπούλου, υπενθυμίζει, σε συνδυασμό με το βίντεό του, σε σκηνοθεσία Cyprien Clément-Delmas, ότι οι θάλασσές μας έχουν γίνει το αιώνιο σπίτι για χιλιάδες ανθρώπους.

Η Μαρίνα Σάττι επενδύει οπτικά το τραγούδι «Αχ, Θάλασσα» και κάνει γκρο πλαν στους φράχτες, στα σωσίβια και στα σπαράγματα ανθρώπινης ζωής που επιπλέουν στις θάλασσες που κολυμπάμε, απευθύνοντας φόρο τιμής στους τουλάχιστον 29.984 καταγεγραμμένους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο μόνο την τελευταία δεκαετία – ανάμεσά τους 1.274 παιδιά.

{https://www.instagram.com/p/C9hrA3mCJme/?img_index=1}

Με την υπέροχη μπαλάντα της «Αχ, Θάλασσα» υποκλίνεται με σεβασμό στα χιλιάδες θύματα πολέμων, διώξεων, βίας που δεν βρήκαν καταφύγιο στη στεριά της Δύσης.

Το videoclip «Αχ, Θάλασσα» είναι μια συμπαραγωγή των Hiersoir (Γαλλία) και Nomad Productions (Ελλάδα) σε σκηνοθεσία Cyprien Clément-Delmas. Όλα τα έσοδα της Μαρίνας Σάττι και της Mad House Records θα διατεθούν στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων.

Δες το video clip του «Αχ, Θάλασσα»:

Τελευταία τροποποίηση στις 18.07.2024 - 23:06