Shannen Doherty: To «Beverly Hills 90210» αποχαιρετά την Brenda

15.07.2024
Shannen Doherty: To «Beverly Hills 90210» αποχαιρετά την Brenda
Βαθιά θλίψη και συγκίνηση για τον θάνατο της 53χρονης ηθοποιού Shannen Doherty

Με δυσκολία διαχειρίζονται οι συμπρωταγωνιστές της Shannen Doherty στο θρυλικό «Beverly Hills 90210» την είδηση του θανάτου της που σκόρπισε θλίψη παγκόσμια.

Μπορεί η Shannen Doherty να ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το καστ της πολύ πετυχημένης σειράς που τους έκανε όλους υπερδιάσημους και τα gossip της εποχής να τους ήθελαν τσακωμένους αλλά στην πραγματικότητα υπήρχε πολύ αγάπη μεταξύ τους και τώρα κανείς τους δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα πως η Shan τους έχασε τη μάχη για τη ζωή.

«Προσπαθώ να επεξεργαστώ την τεράστια θλίψη μου για την απώλεια της εδώ και χρόνια φίλης μου Shannen, της γυναίκας που έχω περιγράψει συχνά ως έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Η σύνδεσή μας ήταν πραγματική και ειλικρινής» έγραψε η Gennie Garth δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες από την αποχή της σειράς και συνέχισε: «Μπορεί να υπήρχαν συχνά φήμες ότι είμασταν σε κόντρα, αλλά τίποτα από αυτά δεν αντικατόπτριζε την αλήθεια της πραγματικής μας σχέσης που χτίστηκε στον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό. Ήταν θαρραλέα, παθιασμένη, αποφασιστική και πολύ στοργική και γενναιόδωρη. Θα μου λείπει και θα την τιμώ πάντα βαθιά στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου. Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένειά της και τον Bowie και όλους τους ανθρώπους που την αγάπησαν».

«Είμαι σοκαρισμένος και λυπημένος που έμαθα για τον θάνατο της φίλης μου, Shannen. Ήταν η δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές» έγραψε ο τηλεοπτικός της δίδυμος «Brandon», ο Jason Priestley.

«Shan. Αδερφή μου… Με αγάπησες με όλα τα στοιχεία μου. Ήσουν κατά ένα μεγάλο μέρος υπεύθυνη στο να κατανοήσω την αγάπη. Θα μου λείψεις περισσότερο απ’ ότι μπορώ να διαχειριστώ αυτή τη στιγμή. Σ’ ευχαριστώ για το δώρο που ήσουν για μένα» σε μαύρο φόντο το ποστ του Brian Austin Green


«Σοκαρισμένη και θλιμμένη από την είδηση του θανάτου της Shannen Doherty. Τι ταξίδι έχει διανύσει! Έφυγε πολύ νωρίς. Καθ’ όλη τη διάρκεια έμεινε πιστή στον εαυτό της και μας έδωσε ένα παράδειγμα θάρρους και επιμονής αντιμετωπίζοντας τον ίδιο της τον θάνατο. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη» έγρεψε η τηλεοπτική της μαμά Carol Potter

Ενώ η Gabrielle Carteris έγραψε: «Τόσο νέα, τόσο λυπηρό. Αναπαύσου εν ειρήνη, Shannen. Ξέρω ότι ο Luke είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες για να σε υποδεχτεί».
Εννοώντας φυσικά τον Luke Perry τον τηλεοπτικό έρωτα της Brenda που επίσης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και πολύ νέος τον Μάρτιο 2019 μόλις στα 52 του χρόνια μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.07.2024 - 12:42