Beverly Hills 90210: Πώς είναι σήμερα το αρχικό καστ μετά από 34 χρόνια

Beverly Hills 90210: Πώς είναι σήμερα το αρχικό καστ μετά από 34 χρόνια
Η σειρά που λατρέψαμε και οι πρωταγωνιστές της στο σήμερα

Για όσες μεγαλώσαμε στα 90’s η αμερικανική σειρά «Beverly Hills 90210» ήταν το...Gossip Girl της εποχής μας.

Στο αστραφτερό Beverly Hills μια παρέα εφήβων με τις δυσκολίες και τα θέματά τους, τους έρωτες, τους χωρισμούς και τα δράματα μεγάλωσε μαζί μας και ήταν το απόλυτο hit της εποχής. Και φυσικά το αγαπημένο θέμα συζήτησης την άλλη μέρα στο σχολείο.

BEVERLY_HILLS_90210_72fb1.webp

Η αναβίωση της σειράς πριν από μερικά χρόνια δεν είχε την ίδια τύχη, αλλά στην καρδιά μας θα είναι για πάντα η σειρά της εφηβείας μας.

Ξεκίνησε το 1990 με κεντρικούς ήρωες ένα ζευγάρι δίδυμα αδέρφια την Brenda(Shannen Doherty) και τον Bandon Walsh (Jason Priestley) των οποίων η οικογένεια μετακομίζει από τη Μινεσότα στο Λος Άντζελες.
Από την «επαρχία» δηλαδή στη μεγάλη πόλη και μάλιστα στην απόλυτη χλιδή. Εκεί που τα παιδιά κυκλοφορούσαν με αστραφτερές BMW και ζούσαν σε επαύλεις.

Η παρέα τους ο Dylan McKay (ο αδικοχαμένος Luke Perry), η Kelly Taylor (Jennie Garth), η Donna Martin (Tori Spelling), Steve Sanders (Ian Ziering), Andrea Zuckerman (Gabrielle Carteris) και ο David Silver (Brian Austin Green) έγραψαν ιστορία.

Δεν είχαν βέβαια το δέσιμο που είχαν «Τα Φιλαράκια» από το καστ κυρίως η Jennie Garth με την Tori Spelling κράτησαν τη φιλία τους για πάνω από 30 χρόνια, οι περισσότεροι όμως συνέχισαν την καριέρα τους και μετά το τέλος της σειράς.

Έχετε περιέργεια να δείτε πώς είναι σήμερα; 34 χρόνια μετά; Δείτε το βίντεο.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2024 - 00:36