Copa America: Σάρωσε η Shakira - Χαλάλι τα χρήματα που πήρε

15.07.2024
Copa America: Σάρωσε η Shakira - Χαλάλι τα χρήματα που πήρε
ΠΗΓΗ:AP NEWSROOM
Ξεσήκωσε τους 65.000 θεατές που βρίσκονταν εκεί!

Το κατάμεστο Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι των ΗΠΑ πήρε φωτιά στους ρυθμούς της Shakira, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του τελικού του Copa America. Η κορυφαία αυτή ποδοσφαιρική διοργάνωση, με νικήτρια την Αργεντινή για ακόμη μία φορά, έλαβε χώρα την Κυριακή 14 Ιουλίου και μεταδόθηκε ζωντανά τα ξημερώματα της Δευτέρας από τον ΑΝΤ1.

Με 65.000 θεατές από την Κολομβία και την Αργεντινή να παρακολουθούν τον αγώνα, οι ομάδες των δύο χωρών διεκδίκησαν το τρόπαιο, με την Αργεντινή να επικρατεί με σκορ 2-1. Ωστόσο, το highlight της βραδιάς (πέρα από την νίκη) ήταν η εμφάνιση της Shakira στη σκηνή του σταδίου, η οποία ξεσήκωσε το πλήθος με τις μεγάλες επιτυχίες και το εντυπωσιακό της show.

shakira 2 5fa88

Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του Copa America που μεταξύ των δύο ημιχρόνων πραγματοποιήθηκε μουσικό show, κάτι που θυμίζει το Super Bowl. Η απόφαση αυτή των διοργανωτών αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένη.

Η Shakira παρουσίασε ένα θεαματικό και άκρως ξεσηκωτικό πρόγραμμα, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες όπως το «Hips Don’t Lie» και το «Punteria», το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης. Με την εμφάνισή της, η Κολομβιανή σταρ «αποζημίωσε» τους χιλιάδες φιλάθλους για την καθυστέρηση μιάμισης ώρας στην έναρξη του αγώνα, που προκλήθηκε από επεισόδια έξω από το στάδιο.

shakira 1 6fa11

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Shakira αναμένεται να λάβει 2 εκατομμύρια δολάρια για το σόου της.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.07.2024 - 12:32