Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Θα χρειαστούμε ακόμα 3-4 μήνες για να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του»

02.07.2024
Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Θα χρειαστούμε ακόμα 3-4 μήνες για να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του»
Για πολλούς μήνες φαίνεται πως θα παραμείνει ακόμα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής από τις 28 Μαρτίου παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Γεννηματάς μετά από έμφραγμα που υπέστη και χωρίς να έχει ανακτήσει τουλάχιστον μέχρι στιγμής επαφή με το περιβάλλον.

Έχει αποκατασταθεί βέβαια η αναπνευστική του λειτουργία, πλέον δεν χρειάζεται υποβοήθηση και δεν νοσηλεύεται πια στην εντατική αλλά στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, όμως ο δρόμος μπροστά φαίνεται μακρύς.

Σήμερα η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο Πρωινό μετέφερε όλα τα νεότερα για την υγεία του αποκαλύπτοντας πως το χρονικό διάστημα που θα συνεχίσει να νοσηλεύεται προβλέπεται μεγάλο.

«Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει δύο μήνες αποθεραπείας στο νοσοκομείο. Θέλει τουλάχιστον 6 μήνες με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Θέλει πολύ χρόνο, είναι δύσκολα τα πράγματα. Παρακολουθείται καθημερινά για να δούμε την εξέλιξη του οργανισμού» είπε η κυρία Παγώνη και συνέχισε:

Θα χρειαστούμε ακόμα 3-4 μήνες για να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά τα οποία έχει υποστεί από την αρχή. Από την αρχή είναι ίδιες οι επιπλοκές και όσον αφορά τον εγκέφαλο και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο, πάρα πολύ χρόνο.

Δεν μπορεί ο Δημήτρης Κόκοτας να πάει ακόμα στο κέντρο αποκατάστασης, θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά».

Τελευταία τροποποίηση στις 02.07.2024 - 15:08