Στα χέρια πιάστηκαν Μενούνος - Χρουσαλά

21.06.2013
Στα χέρια πιάστηκαν οι δύο κουμπάρες Μαρία Μενούνος και Μαριέττα Χρουσαλά στη Μύκονο. Όχι βέβαια στ΄ αλήθεια, καθώς οι δύο κοπέλες είναι αχώριστες, αλλά παίζοντας μέσα στη θάλασσα κοκορομαχίες! Λίγες μέρες μετά τη βάφτιση της κόρης της, η Μαριέττα Χρουσαλά ανέβηκε στην πλάτη του συζύγου της, Λέοντα Πατίτσα και η νονά Μαρία Μενούνος στους ώμους του αγαπημένου της Kevin Undergaro. Οι φωνές και τα γέλια δεν είχαν τελειωμό! Στη διάρκεια της παραμονής της στη Μύκονο, η Ελληναμερικανίδα παρουσιάστρια, φόρεσε και ένα μαγίο στα χρώματα της γαλανόλευκης σημαίας της Ελλάδας, αποτίοντας έτσι το δικό της φόρο τιμής στη χώρα καταγωγής της. Υπάρχει και βίντεο από το Mykonos TV - Δες το βίντεο Διάβασε επίσης - Εξομολόγηση Μενούνος: Τη θώπευσε ένας ωριλά!

Στα χέρια πιάστηκαν οι δύο κουμπάρες Μαρία Μενούνος και Μαριέττα Χρουσαλά στη Μύκονο. Όχι βέβαια στ΄ αλήθεια, καθώς οι δύο κοπέλες είναι αχώριστες, αλλά παίζοντας μέσα στη θάλασσα κοκορομαχίες!

Λίγες μέρες μετά τη βάφτιση της κόρης της, η Μαριέττα Χρουσαλά ανέβηκε στην πλάτη του συζύγου της, Λέοντα Πατίτσα και η νονά Μαρία Μενούνος στους ώμους του αγαπημένου της Kevin Undergaro. Οι φωνές και τα γέλια δεν είχαν τελειωμό!

Στη διάρκεια της παραμονής της στη Μύκονο, η Ελληναμερικανίδα παρουσιάστρια, φόρεσε και ένα μαγιό στα χρώματα της γαλανόλευκης σημαίας της Ελλάδας, αποτίοντας έτσι το δικό της φόρο τιμής στη χώρα καταγωγής της.


Να θυμίσουμε ότι η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός έχει γεννηθεί στο Μέντφορντ (Medford), της Μασσαχουσέτης, στις 8 Ιουνίου 1978. Το 1996 με την συμπαράσταση της οικογένειάς της και των φίλων της συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Massachusetts Teen USA και κέρδισε την πρώτη θέση. Το 1999 συμμετείχε και στον διαγωνισμό Miss Massachusetts USA και κέρδισε τη δεύτερη θέση. Στο μεταξύ συνέχιζε τις σπουδές δημοσιογραφίας.

Εργάζεται σαν δημοσιογράφος στο κανάλι NBC στις εκπομπές "Today Show" και "Access Hollywood". 'Εχει παίξει σε ταινίες όπως το Fantastic Four (2005) και Kickin It Old Skool (2007). Επίσης, το 2005 χάρισε τη φωνή της στον χαρακτήρα Eva Adara στο video game «James Bond 007: From Russia with love». Το 2006, μαζί με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά παρουσίασε τον 51ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2006. Το 2008 έγινε η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα.