Nomi Ruiz: Η τρανσέξουαλ του Σάκη Ρουβά

10.02.2012
Χθες ήταν αγόρι στο Μπρούκλιν, σήμερα είναι μια σέξι τραγουδίστρια που σκανδάλισε το πανελλήνιο με τον Σάκη Ρουβά στο MAD WALK. Στην εκδήλωση μόδας και μουσικής MAD Walk, ο αγαπημένος μας Έλληνας σταρ τραγούδησε με την τρανσέξουαλ Νόμι Ρούιζ (Nomi Ruiz), frontwoman του dance/pop/r&b συγκροτήματος «Jessica 6». Το κομμάτι των «Jessica 6» με τίτλο «White Horse» ακούστηκε τρελά το περασμένο καλοκαίρι, αν και εμείς τη Νόμι τη θυμόμαστε καλά από τη συνεργασία της με τους «Hercules and Love Affair», συνεργασία από την οποία γνώρισε τον εκκεντρικό ερμηνευτή Antony Hegarty ("Blind") με τον οποίο μοιράστηκε και το κομμάτι «Prisoner of Love.» Η Νόμι, που εντυπωσίασε με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της στη σκηνή του MAD Walk, πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό V από τους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin με styling του Νικόλα Φορμιτσέτι (Nicola Formichetti) και εμφανίστηκε στην καμπάνια ανδρικών ρούχων του οίκου Μιγκλέρ (Mugler Spring/Summer 2012) με τίτλο «Brothers of Aracadia». Να θυμίσουμε ότι ο Νικόλα Φορμιτσέτι είναι ο άνθρωπος πίσω από την καλτ εικόνα της Lady Gaga και καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Mugler. Στη συνέντευξή της στο περιοδικό V η Ρουίζ μιλά ανοικτά για τη μεταμόρφωσή της από άντρα σε γυναίκα, η οποία μεταξύ άλλων είχε μια απροσδόκητη παρενέργεια... τον εθισμό της στην καφεΐνη! Λέει χαρακτηριστικά αστειευόμενη: «Θυμάμαι ανθρώπους να είναι πιο ευγενικοί μαζί μου και να μου προσφέρουν free πράγματα συνέχεια, θα πήγαινα για παράδειγμα να πάρω έναν καφέ και ο υπάλληλος δεν θα μου έπαιρνε χρήματα.» Στην προσωπική της ιστοσελίδα αναφέρει ότι αυτό τον καιρό ζει στην Ελλάδα και περιοδεύει προμοτάροντας το άλμπουμ της «See The Light». Μαθαίνουμε, τέλος, ότι τo νέο τραγούδι του Sakis και των Jessica 6 με τίτλο «Bad Thing» θα κυκλοφορήσει στην Αμερική και το video clip θα ειναι σε σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Οι στίχοι είναι γραμμένοι από την τρανσέξουαλ τραγουδίστρια των Jessica 6 ... Καλή επιτυχία Saki (!) ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Επιμέλεια Χ.Τ.

Σκανδαλίστηκε το πανελλήνιο με την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στην εκδήλωση μόδας και μουσικής MAD Walk, όπου ο αγαπημένος μας Έλληνας σταρ τραγούδησε με την τρανσέξουαλ Νόμι Ρούιζ (Nomi Ruiz), frontwoman του dance/pop/r&b συγκροτήματος «Jessica 6».

Το κομμάτι των «Jessica 6» με τίτλο «White Horse» ακούστηκε τρελά το περασμένο καλοκαίρι, αν και εμείς τη Νόμι τη θυμόμαστε καλά από τη συνεργασία της με τους «Hercules and Love Affair», συνεργασία από την οποία γνώρισε τον εκκεντρικό ερμηνευτή Antony Hegarty ("Blind") με τον οποίο μοιράστηκε και το κομμάτι «Prisoner of Love.»

Η Νόμι, που εντυπωσίασε με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της στη σκηνή του MAD Walk, χθες ήταν ένα αγόρι στο Μπρούκλιν και σήμερα είναι μια σέξι τραγουδίστρια που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!

Εκτός από τις μουσικές συνεργασίες της, η Νόμι πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό V από τους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin με styling του Νικόλα Φορμιτσέτι (Nicola Formichetti) και εμφανίστηκε στην καμπάνια ανδρικών ρούχων του οίκου Μιγκλέρ (Mugler Spring/Summer 2012) με τίτλο «Brothers of Aracadia». Να θυμίσουμε ότι ο Νικόλα Φορμιτσέτι είναι ο άνθρωπος πίσω από την καλτ εικόνα της Lady Gaga και καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Mugler.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό V η Ρουίζ μιλά ανοικτά για τη μεταμόρφωσή της από άντρα σε γυναίκα, η οποία μεταξύ άλλων είχε μια απροσδόκητη παρενέργεια... τον εθισμό της στην καφεΐνη! Λέει χαρακτηριστικά αστειευόμενη: «Θυμάμαι ανθρώπους να είναι πιο ευγενικοί μαζί μου και να μου προσφέρουν free πράγματα συνέχεια, θα πήγαινα για παράδειγμα να πάρω έναν καφέ και ο υπάλληλος δεν θα μου έπαιρνε χρήματα.»

Στην προσωπική της ιστοσελίδα αναφέρει ότι αυτό τον καιρό ζει στην Ελλάδα και περιοδεύει προμοτάροντας το άλμπουμ της «See The Light».

Μαθαίνουμε, τέλος, ότι τo νέο τραγούδι του Sakis και των Jessica 6 με τίτλο «Bad Thing» θα κυκλοφορήσει στην Αμερική και το video clip θα ειναι σε σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Οι στίχοι είναι γραμμένοι από την τρανσέξουαλ τραγουδίστρια των Jessica 6 ... Καλή επιτυχία Saki (!)

Επιμέλεια Χ.Τ.