Πώς είναι σήμερα το δίδυμο «Μόνοι στο Σπίτι»;

10.02.2012
Ποιος δεν γνωρίζει το δίδυμο αυτό της φωτογραφίας που την δεκαετία του 90 έκανε θραύση με την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» (Ηome Alone); Ναι ο λόγος για τον Κέβιν και τη μητέρα του, τους κατά κόσμον δηλαδή Μακόλεϊ Κάλκιν (Macaulay Culkin) και Κάθριν ο’ Χάρα (Catherine Anne O'Hara). Ο τριαντάρης πια Μακόλεϊ σε τίποτα δε θυμίζει το γλυκό αγοράκι της ταινίας με το τρομαγμένο βλέμμα, ενώ η 58χρονη πλέον τηλεοπτική του μητέρα ποζάρει πιο… σπασμένη από ποτέ. Για την ιστορία σας αναφέρουμε πως ο Μακόλεϊ, μολονότι είχε χαρακτηριστεί ως η αρσενική Σίρλεϊ Τεμπλ και αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φάτσες του Χόλιγουντ, κυριολεκτικά «κάηκε» από το γεγονός ότι έμεινε «Μόνος στο Σπίτι», αφού έκτοτε δεν έχει κάνει τίποτα αξιοσημείωτο στο χώρο του κινηματογράφου. Ο κόσμος τον γνωρίζει από τις κακεντρεχείς φήμες για τις επαφές που είχε με τον Μάικλ Τζάκσον (είχε πρωταγωνιστήσει και στο video clip του Black and White), από τις ατέρμονες δικαστικές διαμάχες των γονιών του για το ποιος θα διαχειριστεί τα πάμπολλα χρήματά του, αλλά και από τα δεινά της προσωπικής του ζωής (έχασε δύο αδελφές του, τη μία από υπερβολική δόση ναρκωτικών και τη δεύτερη από αυτοκινητιστικό ατύχημα), Η Κάθριν Ο’ Χαρα με τη σειρά της ποτέ δεν έγινε μεγάλο αστέρι, μολονότι συμμετείχε σε άπειρες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Ποιος δεν γνωρίζει το δίδυμο αυτό της φωτογραφίας που την δεκαετία του 90 έκανε θραύση με την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» (Ηome Alone); Ναι ο λόγος για τον Κέβιν και τη μητέρα του, τους κατά κόσμον δηλαδή Μακόλεϊ Κάλκιν (Macaulay Culkin) και Κάθριν ο’ Χάρα (Catherine Anne O'Hara).
Ο τριαντάρης πια Μακόλεϊ σε τίποτα δε θυμίζει το γλυκό αγοράκι της ταινίας με το τρομαγμένο βλέμμα, ενώ η 58χρονη πλέον τηλεοπτική του μητέρα ποζάρει πιο… σπασμένη από ποτέ.

Για την ιστορία σας αναφέρουμε πως ο Μακόλεϊ, μολονότι είχε χαρακτηριστεί ως η αρσενική Σίρλεϊ Τεμπλ και αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φάτσες του Χόλιγουντ, κυριολεκτικά «κάηκε» από το γεγονός ότι έμεινε «Μόνος στο Σπίτι», αφού έκτοτε δεν έχει κάνει τίποτα αξιοσημείωτο στο χώρο του κινηματογράφου. Ο κόσμος τον γνωρίζει από τις κακεντρεχείς φήμες για τις επαφές που είχε με τον Μάικλ Τζάκσον (είχε πρωταγωνιστήσει και στο video clip του Black and White), από τις ατέρμονες δικαστικές διαμάχες των γονιών του για το ποιος θα διαχειριστεί τα πάμπολλα χρήματά του, αλλά και από τα δεινά της προσωπικής του ζωής (έχασε δύο αδελφές του, τη μία από υπερβολική δόση ναρκωτικών και τη δεύτερη από αυτοκινητιστικό ατύχημα). Σήμερα κυκλοφορεί σκελετομένος στους δρόμους του Χόλιγουντ.
Η Κάθριν Ο’ Χαρα με τη σειρά της ποτέ δεν έγινε μεγάλο αστέρι, μολονότι συμμετείχε σε άπειρες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.