Είδηση ΣΟΚ! Ο Τσακ Νόρις γερνάει!

09.02.2012
Τα σημάδια του χρόνου είναι πλέον εμφανή. Τι και αν έχει πατήσει τα 70… ο κόσμος όλος πίστευε πως ο καλός θεός –εκτός από την αθανασία που του έχει απλόχερα χαρίσει- θα άφηνε και το πρόσωπό του ανέπαφο ες αεί. Γι΄αυτό και είναι σοκαριστική η φωτογραφία που ο αγαπημένος μας Τσακ Νόρις (chuck norris) εμφανίζεται γεράκος... Mini βιογραφικό (by Φρικηπαίδεια) Ο Τσακ Νόρις (γνωστός και ως «Τσάκι, η κούκλα του Σατανά») είναι ένας από τους μεγαλύτερους υπερήρωες του πλανήτη μας. Έχει σώσει τον κόσμο 27 φορές από βέβαιη καταστροφή και έχει νικήσει πολύ δυνατούς εχθρούς, όπως ο Σαντάμ Χουσεΐν, ο Μπαρμπαρόσα, ο Σουλεϊμάν, ο Μπίλυ δε Κιντ, ο Δαρείος, ο Ναπολέοντας, ο Τσιτούρης, ο Σνέιπ, ο Scream, η Amy Winehouse και άλλοι πολλοί και τους προλαβαίνει όλους στο τσακ. Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε γεννήθηκε, άλλα φήμες θέλουν τον Τσακ Νόρις να υπάρχει από πάντα ή να είναι ετεροθαλής αδερφός του Ντάνκαν Μακλάουντ. Η πρώτη του εμφάνιση αναφέρεται από τους ιστορικούς στη μάχη των Γαυγάμηλων, όπου επιτέλεσε αρχηγός του ιππικού του Μ. Αλεξάνδρου. Επανεμφανίζεται το 50 μ.Χ. στη Γαλατία, όπου έδειρε 1500 Ρωμαίους χρησιμοποιώντας μόνο τη στριφογυριστή κλωτσιά του. Λίγους αιώνες αργότερα, το 600 μ.Χ., διέσχισε τον Ατλαντικό κολυμπώντας και αφού κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη κολύμβηση ανακάλυψε την Αμερική. Επίσης κατέρριψε και 27 εξωγήινα αεροσκάφη με μία (1) σφεντόνα. Γύρω στα 1400, επέστρεψε στην Ευρώπη και μεταμφιεσμένος σε Μογγόλο το 1402 νίκησε όλο το στρατό της Τουρκίας. Όταν οι Τούρκοι πολιορκούσαν την Κωνσταντινούπολη, άνοιξε κατά λάθος την Κερκόπορτα όταν προσγειώθηκε πάνω της ένας Τούρκος που είχε φάει μια μπούφλα από τον Τσακ κάπου 40 χιλιόμετρα πιο πέρα. Το 1492 έδειξε το δρόμο στον Κολόμβο και έπειτα ξαναγύρισε στην Ευρώπη. Ήδη λατρευόταν σαν Θεός και κυβέρνησε το Σαν Μαρίνο.

Τα σημάδια του χρόνου είναι πλέον εμφανή. Τι και αν έχει πατήσει τα 70… ο κόσμος όλος πίστευε πως ο καλός θεός –εκτός από την αθανασία που του έχει απλόχερα χαρίσει- θα άφηνε και το πρόσωπό του ανέπαφο ες αεί. Γι΄αυτό και είναι σοκαριστική η φωτογραφία που ο αγαπημένος μας Τσακ Νόρις (chuck norris) εμφανίζεται γεράκος...

Mini βιογραφικό (by Φρικηπαίδεια)
Ο Τσακ Νόρις (γνωστός και ως «Τσάκι, η κούκλα του Σατανά») είναι ένας από τους μεγαλύτερους υπερήρωες του πλανήτη μας. Έχει σώσει τον κόσμο 27 φορές από βέβαιη καταστροφή και έχει νικήσει πολύ δυνατούς εχθρούς, όπως ο Σαντάμ Χουσεΐν, ο Μπαρμπαρόσα, ο Σουλεϊμάν, ο Μπίλυ δε Κιντ, ο Δαρείος, ο Ναπολέοντας, ο Τσιτούρης, ο Σνέιπ, ο Scream, η Amy Winehouse και άλλοι πολλοί και τους προλαβαίνει όλους στο τσακ.

Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε γεννήθηκε, άλλα φήμες θέλουν τον Τσακ Νόρις να υπάρχει από πάντα ή να είναι ετεροθαλής αδερφός του Ντάνκαν Μακλάουντ. Η πρώτη του εμφάνιση αναφέρεται από τους ιστορικούς στη μάχη των Γαυγάμηλων, όπου επιτέλεσε αρχηγός του ιππικού του Μ. Αλεξάνδρου. Επανεμφανίζεται το 50 μ.Χ. στη Γαλατία, όπου έδειρε 1500 Ρωμαίους χρησιμοποιώντας μόνο τη στριφογυριστή κλωτσιά του. Λίγους αιώνες αργότερα, το 600 μ.Χ., διέσχισε τον Ατλαντικό κολυμπώντας και αφού κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη κολύμβηση ανακάλυψε την Αμερική. Επίσης κατέρριψε και 27 εξωγήινα αεροσκάφη με μία (1) σφεντόνα. Γύρω στα 1400, επέστρεψε στην Ευρώπη και μεταμφιεσμένος σε Μογγόλο το 1402 νίκησε όλο το στρατό της Τουρκίας. Όταν οι Τούρκοι πολιορκούσαν την Κωνσταντινούπολη, άνοιξε κατά λάθος την Κερκόπορτα όταν προσγειώθηκε πάνω της ένας Τούρκος που είχε φάει μια μπούφλα από τον Τσακ κάπου 40 χιλιόμετρα πιο πέρα. Το 1492 έδειξε το δρόμο στον Κολόμβο και έπειτα ξαναγύρισε στην Ευρώπη. Ήδη λατρευόταν σαν Θεός και κυβέρνησε το Σαν Μαρίνο.